En bra dag!

God kväll..
Det har varit en riktigt bra dag känner jag, ha fått mycket gjort fast det inte varit så mycket. haha..
Rensat åt kaninen, eddie rensa åt emo, ha plockat hela dagen. så det är snyggt på morgonen när man vaknar och att inte känna känslan att *nä fy fan går och lägger mig igen* Funderar på vad man ska göra i morgon? Hämta Texas på dagis halv tolv, gå hem igen och sen då? Vara ute en stund kanske? Bobby ha ju alltid en tendens att somna i vagnen när jag går och hämtar Texas. hehe. Skönt nu när dom inte ligger på varandra i den nya vagnen, men en sak ja ska göra är att byta till punkterfria DÄCK. Nää fy fan för luftdäck. BLLLÄÄÄÄÄ! Nu ha gubben kommit hem så ja ska väl vara social en liten stund innan det är dags att gå och sova. Ha en underbar kväll alle sammans.. :)

Få väl börja uppdatera mera! hihi



God dagens!!
Familjen Sundberg mår bara bra nu, Texas och bobby har varit sjuk dom senaste dagarna, men det börja ge med sig nu. Bobbys övertänder har äntligen tittat fram och han är såå otroligt söt när han skrattar/ler när dom små söta tänderna syns. Texas är åter på dagis igen och det märks att han gillar att vara där.
Veckorna är som vanligt, just nu har eddie en praktikant på jobbet som ska vara här tills på fredag.
Kul att det är folk som vill vara och se hur det går till. :)
Jag börjar fundera om jag ska börja plugga igen och få nått gjort, läsa upp betygen så ja kan läsa på nått som jag verkligen vill göra. Få se hur det blir med den saken i augusti när bobby börjar på dagis.
Nu ska ja bara njuta av tiden med baran här hemma. :) Nä nu ska jag hitta på något medans barna sover!
Ha det bra! :D

Namn:
Bor:
Född:
Civilstatus:
Barn:

Alexandra Sundberg
Örnsköldsvik
89·03·25
Gift med Eddie
Texas som föddes 080809 & Bobby som föddes 100709