fint väder idag.. :)

God förmiddag alla läsare.. :)

Idag är det riktigt fint väder ute och det gillas kan jag ju säga.. :)
Idag har det inte hänt så mycket, sofie for hem idag igen. Hon kom i torsdag och så klippte hon sig igår,
det blev riktigt jävla snyggt, hon passa verkkligen idet..:D Jag har ju oxå klippt mig, allt hår for av i nacken och lite längre har jag på sidorna. är jävligt nöjd med det..
Texas är just nu på dagis å jag sitter hos eddie i lokalen, ska prata med en läkare på måndag och få se om det händer något ut av det jag hoppas på iaf. Jag är riktigt less på min rygg och fogar iaf.
Idag vet jag inte vad som händer, blir väl till och mysa med familjen som vi inte har gjort på ett tag. texas har fått nå konstigt i ögat, så vi får se vart de leder någon stanns. Ne ni, jag kan uppdatera mer ikväll om vad dagen har erbjudit oss.. hejja så länge..

Promenix i de fina..

Hejsan..
Nu har vi vart på promenix i det fina. Gick bort på eddies jobb, sen gick vi på ica och tillbaka på edies jobb och gav han lite lunch, han äter ju inte så bra när han jobbar å de e inge bra de inte. Sen gick vi hem å fixa lunch till oss, blev grilladkyckling och potatissallad, det var riktigt gott det. Just nu ligger Teas och sover och phoenix kollar på tv och sofie ligger brevid mig med mobilen i högsta hugg.. haha. försöker få hon att flytta hit ev men de gå lixom lite svårt de.. haha. Men de löser sig väl de med. Kl tre ska ja till psykologen och prata, det va ju fyra veckor sen sist jag va där, så det är nog på tiden att ja går dit och pratar av mig. *behövs* verkligen.. I morgon blir det till stan och upp på soc för att höra ifall dom kan hjäla mig. Tänker inte ha de så hära mera. nepp. Ne nu ska ja hitta på nå annat än och sitta här och sega..

Hejja höres senare i kväll..

Fint väder idag.. :)

Hallooo...

Idag vakna jag av att alla andra va vaken vid halv åtta tro ja kl va..
Sen så gjorde jag managrynsgröt till alla, det va riktigt gott det..
Idag är det så fint väder så vi ska snart gå ut, synd att jag har så ont i fogarna i mellan åt nu det är inte skönt alls om jag får säga. På onsdag ska j träffa barnmoskan och lyssna på hjärtljuden, sen ska ja prata med henne om hur ja ska göra med allt.. Vi få se vad vi kommer fram till..

Ne nu ska ja klä på lilleman å sen ska vi ut..

Hejja så länge..

knasiga kojan och en massa skratt.. :)

Hejsan !

Det var en toppen dag på knasiga kojan idag, har haft det jätte roligt med texas och pheonix och sofie..
Har inte skrattat så mycket på väldigt länge, texas stutsa studsmatta där och det var så roligt att se så ni anar inte,
synd bara att kamrans batteri tog slut innan dess. får lägga ut bilder senare när batterit är klart laddat.. men
båda barnen var slut när vi kom hem, texas fick gå och lägga sig en stund innan maten. annars skulle han aldrig ha orka vara uppe tills nu, han ska väl lägga sig snart, han börja bli lite trött, jag med för den delen, men inte än ska ja sova iaf. få vänta nån timma eller två.. haha. gubben ska bort på lokalen en sväng sen igen, få se vad jag å sofie hittar på då. :P  ne nu ska ja hitta på nå annat än å sitta här.. :P skriver mer i morgon.. =)

nattinatt.. :)



good morning!

God morgon!

Vaknade vid kvart i åtta av att Texas ropade på pappa.. Då var det bara att kliva upp, stackaren hade pinka ienom blöjan, men de va snabbt fixat..
Sen käka vi frukost alla fem. Det va riktigt mysigt med lite sällskap så här på morgonen. :)
Snart ska vi fara till knasiga kojan så barnen får leka av sig lite ska käka lunch där oxå. Sen så får vi se vad som händer idag, ska väl ta en sväng runt valla senare, om det bli lite varmare.. Man kan ju alltid hoppas iaf.. :)
Ne nu ska ja göra mig i ordning dom öppnar kl tio.. :)

Skriver mera sen å då kommer bilder med på när vi va på knasiga kojan! ;)

Hejja..

Underbar dag!

Halloooo..

Har haft en underbar dag idag..
Lilleman vaknade vid halv åtta i morse, rätt skönt att inte sova bort dagen.
Frukost vid halv nio när texas är hungrig, gröt äppelmos å mjölk.
Sen så vart jag lite på dåligt humör och eddie tog texas och gick ut, han skulle ner på stan, sen ringer han mig när han är vid lokalen och frågar om inte jag ska med ändå, och då svara jag att de kan ja väll. inga sura miner här inte. haha. Gick ner på stan, hade 4 PLUS ute, riktigt skönt. In på hemköp och köpte massa mat. Sen så gick vi in på classan och köpte ett internet till eddies studio. och en hammare hem hit. japp, behövdes för eddie tog ju våran dit ner. haha.. :P Sen så gick vi om kring bara en sväng in på ica å köpte panbiff som vi skulle ha till middag, sen vart det massa saker som ja skulle ha till bakningen oxå, kannelbullar. mumms, vart iaf 55 stycken *stora* lilleman hjälpte till med men eddie lärde han och äta degen. så det roade han sig med. haha.. Sen vart det middag: Panbiff och potatis å brunsås, det va grejer det.. :) sen gick eddie å teas in i badet å jag ställde mig å diska efter maten sen så ha vi bara tagit det lugnt.. Just nu är sofie å lilleplutt här och ska vara här i nån dag. :) ska ner på knasiga kojan i morgon så barnen får leka av sig lite hade jag tänkt.

Ne nu ska ja vara social med sofie..
Ha de bra så syns vi morn! hejja... :D 

svartsjuka!

varför finns det?
jag har verkligen ingen ork eller tid med det!!!!!!!!!
kan det bara försvinna på nått jävla sätt.. Ska alltid vara något som kommer i vägen när det går som bäst för mej, jag fattar inte vad det är för fel på mig..
tre år och gift snart två barn oxå, jag fattar inte att jag inte bara ger upp med det..
Men de e väl så antar jag.. *suck* vad faan ska jag göra, nån som kan hjälpa mig?!?!?

ne nu ska ja sova. ska upp i morgon med, ny dag nya möjligheter. hoppas jag på.. och nya beskymer...

Underbar vecka i k-fors... :)

Heej läsare!

Jag har haft en underbar vecka i k-fors..
Måndagen for jag ner till syrran å hennes familj. Sov där i två nätter, for till tandläkaren på
tisdagen å lagade ett hål, å bedövningen släppte inte förrens tre timmar efter, lite små drygt å äta eller dricka något då. haha.. Ska tillbaka den 26 igen å laga ett andra hål sen så ska ja tillbaka en gång till efter det å laga sista, sen ska ja nog byta till ö-vik om inte kramfors är bra.. :P sen hela tisdagen så va jag med syrran å sen en sväng till pappa och lämna mobilen som han köpt. :) hoppas den funkar nu då. Sen fick man lasagne till middag hos syrran å de va riktigt gott. :) Sen satt vi och spela lite å sura massa. De va skoj. Gick och la oss vid tio tiden, det va skönt och få sova lite..
Sen på onsdagen for vi till sofie och va där i två dagar, hade det riktigt roligt. Kollat film svulla godis och MAT. haha.
Inte för att jag åt så mycket men, det va riktigt god mat ska inte klaga iaf.. :) Torsdagen gjorde vi inte så mycket for på dollar och köpte massa saker till eddies studio. å massa godis igen.. haha hem å kolla på en film som va ruskigt bra iaf! en klart 5/5.. hihi.. For hem idag vid tolv va hemma vid ett sen vara bara hem, beställde mat hem så sofie och lilleman åt här.. :) sen for dom hem vid fyra, lilletexas fick gå och sova en stund och nu e han vaken och springer överallt.. Mysigt att vara hemma igen efter hen hel skön vecka i k-fors. håller på att tvätta skit tvätten som man hade med sig hem, tur man kan tvätta när man vill.. :D 

Ne nu ska ja umgås med gubben som ja inte träffat på fem dagar...

Hejja så länge.. :D

God morgon alla!

Hallå !!

Idag mår jag bra! Varför kan jag inte skriva här utan de få jag ha för mig själv.. :)
Texas är fortfarande dålig å jag tror att det är dom sista tänderna som är på g faktiskt.
Bara att hoppas på det iaf.. om inte så blir det läkaren när jag kommer hem.
Ska till kramfors idag, å i morgon ska ja till tandläkaren. :( *suck*
Ska försöka hinna med å träffa så många som möljigt nu när jag är nere.. =)
Nu är allt färdig pakat å klart! Sen få vi skjus ner till bussen oxå så de e skönt den går 13.40 och jag är framme i kramfors 15.05! då får ja va i stan en stund innan syrran e klar på föräldragruppen, ev träffa väl ja några där! :D
Ne nu ska jag umgås med lilleplutt innan han bli galen på mig! haha!

Hejja så länge..

Kram kram

Namn:
Bor:
Född:
Civilstatus:
Barn:

Alexandra Sundberg
Örnsköldsvik
89·03·25
Gift med Eddie
Texas som föddes 080809 & Bobby som föddes 100709