Lirat lite GH..

God dag!
Vakna väl vi sex i morse av att bobby tok grina, han fick ju sova inne hos oss i natt för han ha varit kinki hela natten. om dära tänderna som inte bara kan spricka fram utan ska jävlas på för han. Nää blä för tänder. Så när kl slog nio då va det tags att kliva upp då ville han inte ligga i sängen mera.. upp, ge han och texas frukost sen så kom faster och ninix som texas säger över, ja och sofie lira GH medans baran lekte och kolla på film in på texas rum. Nu så sitter jag här, texas vilar en stund och bobby springer i gåstolen och har sig! Snart börja med maten, kyckling och coscos.. haha.. muuuuuummmmmssss... ha de bra alla. syns i kväll.. :P

Kärlek till mina pojkar!

Du gick i från mig när jag behövde dig som mest!! En dag hoppas jag iaf!
Maten är intagen och nu blir det bara mysa innan eddie ska i väg på jobb!!
dagen har varit bra och haft besök hela dagen, nu är liam här och busar med texas. Bobby sitter i matstolen och surrar som aldrig för tro jag. hihi. Mammas älsklingar ni gör mig hel. Massa kärlek till er pojkar! Jag skulle nog inte över leva denna planet om jag inte haft er som gör min dag, att vakna upp och se er skratta och le får mitt hjärta att stå i lågor. Att man kan ha så otroligt söta barn det fattar jag inte. Jag ska aldrig överge er för allt världen. kommer alltid stå vid eran sida dag som natt i vått och tort och i genom eld och vatten. Mitt hjärta kommer aldrig sluta slå för er! Texas och Bobby ni är min luft som jag andas. <3 <3 <3

......

Är bara besviken just nu!

God morgon!

god morgon! Här på valla ha alla precis vaknat, eddie ha spurtat i väg på jobbet och jag ska ge barna frukost!
Idag ha jag ingen aning om vad som händer, tror moster kommer på besök men det blir nog senare idag. Hoppas jag. Idag är det inte lika varmt som i går -13,7 och ingen SOL! Tråkigt, men jag hoppas på bättre väder i morgon. kan ju alltid hoppas iaf.. Nää nu frukost till kidzen! ha det bäst!

Ny äten , ny städat!

god middag!
Nu är vi ny äten och så ha vi städat lägenheten. :)
Skönt att få det gjort innan kvällen så man kan bara slappna av och mysa sista tiden innan barna
ska sova. i kväll tänkte jag att vi ska spela lite wii och bara umgås. Känns så underbart att veta att eddie verkligen förstår mig, och han älskar mig för den jag är. så underbart helt enkelt! <3
Nää men ska göra barna natti klar sen ska dom få vara uppe ett tag till. ha det bäst, för de ska jag ha!

Tänker inte, Vill inte och Kommer inte!

Jag tänker inte, jag vill inte och jag kommer inte och välja mella nån, att tro att jag ska välja mellan er så tror ni helt fel. Har jag aldrig gjort och det kommer jag aldrig och göra heller. Jag är en vuxen människa och inte ett litet barn som inte ha nå känslor jag har faktiskt det då tror du helt fel, den dagen du är bered att möta mig ÖGA MOT ÖGA och reda ut saker och tink som är fel på ett vuxet sätt så kommer det att funka kanon, det vet jag, ja känner det på mig, men så länge du inte vill/klara av det så får det vara och vi tar det i din takt men så länge det är så hära över internet osv så funkar det inte. Jag är en vuxen människa som vill ta det personligen och jag tänker/till låter inte att de ska forsätta på detta vis. Jag har en egen familj och tänka på och jag orkar inte slösa massa energi på massa missförstånd som bara upprepas om och om igen. Jag tänker inte förklara varför det blivit som det blivit i mitt liv, det borde du oxå tänka på.. Texas och bobby ska inte se sin mamma må dåligt över små jävla sakar längre, jag tänker kliva över trösken och börja leva mitt liv SOM JAG vill inte som nån annan vill att jag ska leva det. Jag kommer att skriva av mig om hur jag känner/mår här på bloggen och det kommer vara så. Skit i alla andras och sköter mitt eget. Ja har en mamma och en pappa thats it. samma sak gäller barnen, en mormor och en morfar. Inget kan ändra på det! jag tänker inte tillåta att mina barn ska få leva samma liv som jag gjort. men men är ni så pass vuxna så det borde ni veta!
Så nu tänker jag inte elta detta mera utan gå vidare med mitt liv och ha det bäst! Ni kommer alltid finnas i mitt hjärta vad som än händer och sägs! Det kan du inte ta i från mig!

Ärlighet ville du ha och du fick det ..

och tydligen så var det oxå fel, när göra jag nånsin rätt för dig?? Eller så insåg du att du hade fel. Jag tycker det är tråkigt att det skule bli så hära.. Du känner inte mig och du kan inte bara tro saker om mig hela tiden du får lära känna mig personligen innan du kan döma mig för saker! att säga att vi ska starta på en ny kula och sen inte kan stå för det, sen säga en massa saker, som är sårande och du säger att du är ärlig vad ska jag tro då? ja synd bara för texas gillade verkligen er och det är synd att jag inte vet vad ja ska svara när han frågar efter er!! Men jag tänker inte gräva ner mig i detta, jag blev starkare efter det du skrev och nu vet jag vad alla går för. Att du inte kan släppa detta om nettan det fattar jag inte, jag tänker inte förklara mig fler gånger. Nettan är NETTAN och du är MORMOR. Nu är det slut diskuterat om det.. Thets it..
Morgonen ha varit toppen, bobby är lite kinkig men det är ju så med tänderna.. Texas är det full fart på på taket mer än på golvet. tro jag ska vandra ut med han senare och busa lite i snön. Har även mejlat på ett hus som vi ev ska flytta till. Så vi får se hur detta slutar med hus kollen.. Ha det gott..

4 år Tillsammans.

God kväll alla läsare!
Allt ha varit lungt, Texas ha härjat på och gjort bus, bobby ha sprungit i gåstolen och gnällt och skrattat vart annat. dessa tänder vette tusan va jag ska göra med. men snart är dom framme vilken dag som helst. Nu sover vildarna iaf och eddie spelar wii och jag sitter här vi datan och glor. haha. Ja just de ja, jag och eddie firar fyra år tillsammans idag känns helt underbart, har två under bara barn och en helt fantastik hund. saknas bara villa och volvo. haha. ;) Jag älskar han så otroligt mycket, han få mig att le och jag känner mig faktiskt älskad av 1000.. om inte allt som gå och räkna. :) hihi... <3<3<3<3
Min mamma: Den 9 augusti 2010 så hörde min mamma av sig och grattade texas på sin 2 års:dag. Kom som en chock men även en lycka, innan des så ha vi inte haft så bra kontakt men de behöver vi inte gå in på! än idag så pratar vi och det funkar jätte bra, men det kommer upp lite saker då och då som inte är så bra, men problem är väl till för att lösas? eller.. Varje dag har jag tänkt och funderat på hur hon och hennes familj ha det, mina små syskon bo ju med henne så man ha ju tänkt på dom HELA tiden. Jag hoppas att en dag få träffa dom allihopa och att det ska funka bra i mellan oss och att det kommer fortsätta så hela livet. Bara nån månad sen så ha vi kommit bra överens. Kul och se att mamma och matti mår toppen, även mina små syskon. dom ser ut som dom alltid ha gjort, ja mamma e sig lik, på pricken. hihi. Jag älskar henne och saknar henne så det gör ont i hjärtat och själ.. så är det nått får ni fråga !! Ha det bra! :) Kraam

Tråkigt men sant!

God middag!
Morgonen va bra tills för en liten stund sen!
att man inte bara kan få vara glad och skippa allt tjafs.
Orkar lixom inte bråka eller ha en massa tjafs hela tiden, att man inte bara kan vara glad för det lilla man har?
Nä men då ska man ställa miljoner frågor och sen tro att man bara kan få dom svar man vill ha bara på en gång?! Jag då? får jag ställa frågorna får jag nå svar på det jag vill ha? Nä det får jag inte, jag ska få leva i ett ända jävla stort frågetäcken som ALDRIG kommer att försvinns så länge det ska vara så här.
Det finns bara EN mormor det finns bara EN morfar det finns bara EN Farmor och det finns bara EN farfar.. Nää det ska vara så svårt att för stå! Men det är ju så, man ha för höga förväntningar om att allt ska bli bra och att det ska gå och få träffa er. Det får ju ta den tid det tar men varför ska det just bli så här? Nä jag vet inte.. Få väl ta sin tid, men jag tänker inte vänta i all evig het, jag haf oxå MIN FAMILJ och tänka på! nog om det.
Att du inte förstå att jag verkligen älskar och att jag saknar dig så enormt mycket? Och att jag vill att barna ska få träffa dig ? bli inte arg eller något nu men jag skriver bara som jag känner. Inga namn nämner jag, för då blir det bara mera fel..
Ska försöka få tillbaka orken, lusten och bli glad igen.
Ha det bra!

en ny vecka och vill ha en ny soffa!

God Morgon!!
Klev upp kl nio av att bobby skriker och skrattar vart annat från sitt rum.
Eddie ha precis vandrat i väg på jobbet, barnen sitter framför tv och kollar på nalle puh.
Texas väntar på att djungelljul (barnprogram) ska börja. Ha satt igång diskmakinen gett ungarna frukost och damsugat, Sen la jag och eddie tillbaka vardagsrumms mattan igen, fick ju tvätta den för junior råka spy på den.
Skulle vilja ha en ny soffa, liknande den på bilden, men dom pengarna ha man ju inte, få ju inte platts så många i den vi ha nu och den ha ju snart gjort sitt ha jag märkt. sen skulle jag vilja ha lite pengar till körkortet, en intensivkurs, så jag kan åka å hälsa på alla utan att be nån om skjus och sitta på en buss överallt. Lite små drygt att sitta på en buss med två barn och sen så få man ju sitta på sättet brevid om man ska åka buss.. Nää usha va jag hata att ja inte tog det tidigare.. Men men, lär ju inte gå som ja vill ändå.. :P Nää nu ska jag ta å kolla på tv med busarna.. Kommer mer i kväll.. Puss Å Kram

Härlig dag!

God dag alla!
Idag är det riktigt fint väder ute, men lite kallt. Men jag tro jag ska gå ut med texas och nettan. eller om jag ska
vara inne och städa, vet inte än. Måste på affären iaf, måste köpa ÄGG, blir torskblock och äggsås med potatis till middag idag. Grejor det. :) sen ikväll blir det nog nå film och bara mysa med barna och alla.
texas käkar korv för fullt med moffa.. haha.. ojoj. korvmonster nummer ett! haha! Nää nu ska jag göra nån nytta! Ha det bäst alla läsare!

Handla i DAG!!

Dålig uppdatering, japp..
Idag ska jag och Älsklingen fara å handla så vi klara oss ett tag. :)
Ha bara tagit det lungt , käka go maten igår, potatsigratäng å kött. Lite sallad med. :)
Gottans, bobbys övretänder e på väg fram, kul NOT -.-
Men snart är det över de med, tills nästa jä***r ska fram.
Ja dessa tänder, att dom inte bara kan komma fram på engång och sen
är det bra lixom, nä det ska ta typ 50000miljoner år innan dom kommer fram.
Men han e söt iaf. Nä nu är gubben hemms så vi kan gå på affären och handla MAT!! haha.
Uppdaterar ikväll. Lovar!
Puss

Ny vecka nya möjligheter!!

Hejsan, ledsen för dom dåliga uppdateringarna, men jag ha inte haft riktigt tid att blogga.
Det ha varit fullt med ungar och hund. skönt att det funkar nu.
Hade det jätte bra nere i vingker, det va som vår där nere. :) Köpte nya byxor och skor till mig och eddie,
Texas och Bobby fick ett par solglasögon och lite annat småt.
Ska åka ner i april igen, om det blir som vi tänkt, annars åker bara eddie ner.
Just nu söker vi nytt boende helst ett hus som man kan hyra. tänker inte flytta till lägenhet, eller så kankse de bli tillbaka till k-fors (nyland) beror på vad eddie tycker. Måste fixa körkortet först bara. Bobby börja sova nästan hela nätterna, han ha börjat få riktig mat nu, så det står han sig på längre han gillar ju och äta så det är ju inga problem haha. Texas ha börja prata mer och mer nu, så han ha varit hemma några veckor i från dagis så . Men jag tro han ska få börja gå hela veckorna nästa vecka. Måste få tillbaka *rutinerna* igen. Känns så knäppt på nå vänster utan dom. allt är bara bra mår super duper bra helt enkelt. Orkar inte ha massa falska personer i mitt liv så jag ha sortera bort dom helt nu. Jag ha märkt vilka som är mina vänner och inte så.. :)
Ja just de, va ju alla hjärtans dag i går, hade det super bra, fick ett brev på dagen av madde, han va så gullig så, Jag ha fått den stora äran att bli gudmoder åt deras lillebebis, blev ruskigt glad och fick glädjetårar när jag lästa brevet/kortet.. Får uppdatera mera ikväll när barna sover. nu ska jag sysselsätta dom små vildarna.
Kram och puss

Njuter av lugnheten!

Hej och godkväll..

Kom fram i går vid halv sex, barna va nog slut att sitta på rumpan så länge , vart lite gnäll sista biten, men de fixade sig till slut dom sköte sig jätte bra i övrigt. Skönt att vara här iaf, det är lugnt och skönt och inge tjafs.
Barna trivs här med. Gubben jobba idag och ska jobba i morgon. Kul för han iaf hihi.
Idag så va vi in till katrineholm gick och kolla lite i affärer texas plocka i allt och dom mena jag ALLT! haha söt ungen min, bobby var mest nöjd bara han fick sitta upp. Sen ha vi bara tagit det lugnt och barna sover nu som en klubbad oxe. Få se va vi ska göra i morgon när alla åker iväg och jobba, kolla på alvin och på pippi tro jag. Texas favoriter.. :) Nää ni nu ska ja umgås med hela gänget innan det blir nattinatt..

Resa bort ett tag.

God dag!
Idag ha det inte gjort så mycket, håller på att städa undan och tvättar bort all tvätt som bara växer.
Texas for till min moster och ska vara där tills i morgon så jag få undan allt och gud vet vad.
Vill att de ska vara fint när vi far och när vi kommer hem. Ska bli skönt att komma bort och sen komma hem.
Det är ju bara från Tor-Mån.. Inge länge men skönt ändå. :)
Nää göra nån nytta än å sitta här! :)
Hej så länge!

Namn:
Bor:
Född:
Civilstatus:
Barn:

Alexandra Sundberg
Örnsköldsvik
89·03·25
Gift med Eddie
Texas som föddes 080809 & Bobby som föddes 100709