God kväll !

Hallå i stugan!
Nu har vi precis ätit våfflor till middag. Har så förbannat ont i axeln idag så jag va lite lat och gjorde våfflor i stället. enkelt å gott. Å lilleman va ju full av grädde och sylt när vi va klara , så nu är han i badet med gubben å mår gott, då passar jag på att blogga lite. Varit över till grannen på fika å snosa bebis å fick ge liam lite mat. Det va mysigt. Nu längtar jag tills min lilleplutt kommer ut.. Texas va inte så intresserad av bebisen så han å theo va å lekte. Bra att han hittar en kompis som han kan leka med på fritiden.. =)
Ikväll blir det lugnt framför tv med en kopp the tro jag :) Tro ja ska börja dricka mera the det är ju så himla gott av de dära kaffet få ja nästan alltid halsbränna å det har jag ingen lust med längre. Denna bebis har fått mig att lägga av med lakrisen så de få räcka tycker jag. Jag som älskar lakris.. hihi..
Ne ni nu ska ja ta lilleman å fixa han in för natten.

Hörs mer senare kanske... =)

Kram kram

Hejsan!

Hejsan!

Har varit väldigt dålig på att uppdatera på denna blogg märker jag!
Men jag har inte riktigt haft tid egentligen..
Har haft fullt upp med lilleman som har varit sjuk flera gånger och jag har inte haft tid till
och sitta vid datan så himla mycket..
Försöker hinna med skolan, hemmet och lilleman. Men det går inte så bra på skolfronten.
Hamnar efter så mycket nu när lilleman e sjuk å gubben jobbar hela dagarna. Men det får dom acceptera vare sig dom vill eller inte skiter jag i när det gäller mitt barn å familj.

Ja just nu så ligger lilleman och sover å ja försöker att komma på något bra att skriva här.
Livet flyter på som vanligt, vill ju hinna med så mycket som möljigt ni innan bebis nummer två kommer den 26 juni.
Önskar desutom att jag hade ett hus som man slipper dom hära jävla trapperna upp. Vi få se de kanske kommer en trollkarl å ger mig ett hus där jag vill bo. haha. ja det är tur att man får drömma..
Taxas springer och leker på som vanligt, han är mer vild än tam, förstår inte vart han ha fått det i från ( PAPPA ) kanske? haha.. Han ha ju börjat prata lite smått oxå, traktorer är han väldigt förtjust i å att vara ute..
Baby hon växer och gror hon, det ser ut som om det är hon som är ute å går med mig när vi e ute å inte tvärtom. haha, Men så är det väl. haha.. På tisdag ska ja ner till tandläkaren i kramfors å laga 3 hål utav 17 stycken. Inte bra de hära, men ja ha börjat med tantråd som hon rekomendera å ja känner att mina tänder inte gör lika on som dom gjort tidigar, och nej jag är inte nöjd över att ha hål i tänderna å så där många. Texas tänder försöker jag hinna med å borsta på, om ja kommer i håg det på kvällen annars tar vi det på morgonen.. Han ha fått så fina tänder å ja e så stolt över dom. :)
Jag växer oxå, börjar få lite mage nu. Jobbigt att sova på magen bara, det som ja älskar.. :( Får lägga ut bilder på magen sen ! 
Ne nu ska jag göra nån nytta här hemma medans lilleman sover!
Jag ska försöka hinna med å uppdatera mera ..


Kram kram

Namn:
Bor:
Född:
Civilstatus:
Barn:

Alexandra Sundberg
Örnsköldsvik
89·03·25
Gift med Eddie
Texas som föddes 080809 & Bobby som föddes 100709