God kväll !

Gog kväll alla läsare!
Idag har det varit en toppen dag. lämna lilleman på dagis, han va lite bättre men han ha sån hosta, få se så det inte bli värre. Stckaren tycker synd om han hoppas på att det går över snart.
Sen kom anna en klasskamrat å hämta mej på statoil så jag åkte med henne till skolan, byte om till kockkläderna, sen gick vi in till thomas å fick våra uppgifter vi skulle göra under dagen, å det va ju bus enkelt. Baka ett matbröd å sen kademummabullar, men det tog hela dagen att göra , men de va så otroligt kul å göra det, nu börjar man verkligen att komma in i deras ruter, att hinna med allt på nåra timmar, plus att dom ska göra skolmat till eleverna oxå på måndagar. Men dom är snälla två:orna som vi går med, sen i morgon ska vi vara med ett:orna å på tor-fre är det tre:orna. så det är lungna dagar men ändå mycket att göra. Skulle ha gjort provet idag, men det blir på torsdag ist, ska ha genom gång först innan jag få göra det, så jag måsta försöka plugga till det. Så hoppas att jag klarar det. Idag så sluta jag kl 2 , gick å hämta lilleman på dagis som hade precis vaknat å ätit mellis så de va bara att klä på han å gå hem, sen va ju min moster hos oss när vi kom hem å sa hej, sen va hon tvungan att fara hem med några grejor hon hade i bilen, så det va bara en snabbis. Sen så fick lilleman lite mat sen tog vi en sväng på coop å handla lite bra att ha grejor, en slikepott, en äggskörare å två ballongvispar, en damsugare å en knivslip. Sånt man måste ha för att klara av att gör middag å gosaker. hehe.. Ska bli kul å börja med det när man kommit in längre i de i skolan med! Så , så ha min dag varit . Hur har eran varit??

Trött å prov i morgon?!?!?

Hejsan! idag har det varit en bra dag. Va till rusta köpte hyllor till vardagsrummet å lilleman rum,
Eddie fixa upp dom å jag ställde dit grejorna, det vart riktigt snyggt, Sen ha vi inte gjort så mycket mera, bara mysigt å så med lilleman. Å i morgon ska jag ha prov, hmm inte kan jag något heller. SUCK. Men ja ska gör amitt bästa av det hela. hoppas på att jag få godkänt iaf. Annars få jag plugga å göra om det. :O
Å lilleman ska på dagis , så det bli upp tidig. :/ ha inte varit helt frisk i helgen heller. hoppas på bättring i morgon.. :) nee nu ska jag gå å göra nått gott sen ska jag se på film om jag inte går och lägger mej, för jag e så trött.. :/

Hur har eran dag varit??

Fin väder å en bättre lillkille.

God morgon alla..
Idag är det riktigt bra väder. Gubben e i farten så vi ska snart gå ner till willys å rusta,
ska bli skönt med en promenad nu när lilleman är på bättrings vägen, men han e lite snorig fortfarande.
Så vi får se hur morgondagen ser ut. hoppas att han kan gå på dagis, han gillar verkligen att vara där.
Idag vet jag inte vad som händer, ska fixa texas rum så det bi klart, sen ska ja damsuga å små plocka.
Så gubben bli glad. hihi.. nee nu ska jag göra mej i ordning å lilleman med för den delen! hihi! =)


Lilleman! hihi

Hejsan!
I Dag så ha jag upptäkt att lilleman står och dansar riktigt gulligt, står och böjer på knäna när han hör musik,
han e så söt när han gör det! ska filma han så ska ni få se.. Jag förstår inte vad han får allt i från! hihi!
Just nu så ligger han och sover, han ha inte mått så bra idag, varit lite jobbig å snorig. fick alvedon innan han la sej för att sova. Hoppas han e bättre i morgon och på måndag annars måste jag vara hemma i från skolan.
Och det vill jag inte. Nee nu ska jag gå å mysa med älsklingen! =)

Min man ha gjort! =)

  

Några gaddningar hjärtat ha gjort! :) riktigt snygga! =)


Ny designe! :)

Hejsan! som ni ser så ha jag en ny desigen. Å det va gullige jennifer som gjorde den! =) såå
nöjd är jag!
Det går bra för mej i skolan å för texas på dagis. så de rullar på!
klänningen ha jag köpt nu å sen ha vi fixat kostymerna till eddie å bruppa. så de e klart, bara lilleman klar men det få jag ta nån gång längre fram, han växer så fort å ja våga inte chansa med kladerna.. :P
börjar bli riktigt nervös jag. Ska tydligen ha möhippa oxå å grabbarna ska ha aa va de nu heter? ni vet säkert va jag mena men ja kommer inte på vad det heter! haha!
Så det ska bli kul. Jag hoppas att alla vi bjudit kommer, då bli ja glad. :)
Som sagt man gifter sej bara en gång, det ha jag bestämt mej för iaf!

Nee nu ska jag gå å hjälpa gubben. skriver ikväll..


Kolla in sidan! =)

http://getinked.zoomin.se/ <------- den syns inte men den finns där! =)

Tvättar och tvättar!

Japp, det är va man gör, tvättar tvättar och åter tvättar!
Det är drygt tycker jag! men men, ska höra med övikshem om man kan få en in till bad rumet, i stället för att tvätta i andra huset i källaren! drygt å gå dit sj med en massa tvätt, eee nej tack! hehe
Lilleman sover gubben sitter vi andra datan å jag vid den ena, kan man ha roligare på en söndag kväll? haha, nee verkar skumt.. i morgon är det skola. det känns skönt, kliva upp å sen gå med lilleman på dagis. hihi! =) nee nu ska ja snart springa ner å lägga in den sista tvättmaskinerna.. hejja så länge!


Puss Å Kram

Lite uppdatering!

Hejsan..
Det va nån dag sen jag skrev, men jag ha varit så trött efter skolan så ja har inte orka uppdatera något just nu, men jag ska bli bättre så jag sagt nu väldigt många gånger.
Men detta har hänt under veckan.
Jag har börjat skolan och jag trivs som bara den, jag e verkligen taggad för att få klart denna utbildning.
Sen har lilleman börjat på dagis å han trivs jätte bra, han grinar när jag kommer och hämtar han å de e inge kul, men det är endå bra att han inte vill hem, men de kommer väl dagar när han bara vill vara med mig å grinar när jag ämnar han. men men, det är sånt man få ta å det gör ju ont.
Sen ha det inte hänt så mycket mera, har fixat en kock som ska göra maten till bröllopet så det är skönt, nu är det bara inbjudningarna å kläderna kvar som ska fixas. men det är lite små fix oxå men det är sånt man måste ta när man ska duka å så innan maten å bröllopet! hihi.. Jag bara längtar och är mer kär i eddie för varje dag som närmar sej bröllopet å nervös. haha men de ska man vara. hihi.. Nee nu har ni fått lite uppdatering! =)


Puss å kram

hem gång!

Hejsan!
Idag skk vi fara hem, tåget går tre minuter över tolv.
Känns tungt att åka hem med det måste vi, jag ska på skolan i morgon texas på dagis å gubben jobba.
Det känns riktigt jobbigt det.. huva då, Igår gjorde vi inte så mycket, det regnade så det blev till å vara inne då med, BLÄ..
Sen e älsklings gaddning nästan klar, den vart lite läskig, ska lägga ut bild här sen så får ni se, men den vart ändå så himla snygg.. Nee ni, nu ska jag gå å fika sen så fixa till det sista innan vi far!

Puss Å Kram

Dåligt väder å en trött bebis..

Hejsan!
Det har inte varit det bästa vädret idag och det är synd.
Skulle ha velat varit ute med texas idag, men vädret va inte det roligate. men men, de kommer en dag i morgon oxå, har haft det bra iaf. Lilleman ha varit lite trött och jobbig, men det är sånt man få vänja sej vid, å han tästar allt han inte få göra oxå, haha! när man säger ajaj, få man tillbaka ajaj... haha sååå himla söt!
Har pratat med nettan idag, det kändes skönt att få prata av sej lite med en som förstår en, tur jag ha henne,
sen prata jag med moster oxå. är så glad att ni finns alla som ställer upp. ni har en plats i mitt hjärta!!
Just nu försöker lilleman och sova men de gå inge bra alls, han springer omkring i resesängen å lägger sej ner när jag tittar på han, så gulligt, men han somna väl snart! hoppas jag! :)
Älsklingen gaddar ryggen än, å e inte klar . suck, men det blir riktigt snyggt. min sexbomb! hihi! =)

Nee nu ska ja försöka få lilleman att sova!

Puss Å Kram

skulle vilja göra om min blogg!

Kan någon hjäla mej med det??? skulle vara toppen! =)

Börjar närma sej kvällen! =)

Hejsan!
Dagen har väl varit bra, ha varit små trött å seg. Lilleman han ha leka,ätit och sovit.
Han börja få tänder där nere och är så jobbig och han börja bli sjuk igen, det är riktigt jobbigt.
Hoppas det går över snart, det gör ont att kolla på han när han har ont! :(
Just nu så ligger han brevid och försöker att sova, det ha tagit ett tag men han e på ge och somna nu, märker jag.
Hoppas det iaf! hihi!
sen ska jag gå ner och koll apå film.. hihi!!!

Nee ni nu ska ja bege mej neråt!!

Puss Å Kram

Solen börjar titta fram!

Hejsan! det har ju rengnat nu på morgon kvisten, men nu börjar solen att titta fram, så skönt! ska kanske gå ut och gå med lilleman, få se om sussi vill följa med! =) Det skulle vara skönt! hihi!
Ne lilleman ha vaknat nu, så jag ska ge han något att äta sen ska ja se om det är någon som vill gå ut å gå ! =)

Kraaam

Piss väder!

Hejsan! idag ha jag sovit länge, lilleman med, han vaknade vid halv åtta så då fick han komma till min säng och somnade om.
Eddie klev ju upp kl åtta sen kom han upp och väkte lilleman vi kvart över nio eller om de va halv tio, mysigt va det att ha han vid sin sida i natt.. Sen nu ha jag ätit frukost drukigt mitt morgon kaffe, och nu ska lilleman försöka sova, få se om det går bra. hihi! =) Nee nu ska ja försöka få han och sova en liten stund, han e sååå trött! :)


Puss Å Kram

Vänner!

Jag har funderat länga på vart mina RIKTIGA vänner ha tagigt vägen, eller är det dom man inte ska kalla riktiga vänner, det är vissa jag saknar så grymt mycket. En som bor 10 mil och kanske läser detta inlägg någon dag/gång.
Du ska veta att jag vill verkligen vara vän och att vi ska kunna prata om allt som vi gjorde förut, utan att nån ska fråga ut oss om vad den ena sa till den andre och viseversa.
Jag älskar dej bruden och saknar dej och våra pratstunder! <3 Jag vill att allt ska vara som förut!
Men det finns fler också, Men som sagt, så blir det när man skaffar familj och dom inte förstår hur svårt det är att bara gå ifrån. MAN MÅSTE PLANERA! Och det förstår ingen som inte har familj eller barn! 
Hoppas nån läser och hör av sej!!!

Puss Å Kram

Hehe lite länge sedan? Jaaa...

Hejsan!
Ja det va ju ett tag sedan jag har skrivit här!
Det har inte hänt så mycket,men lite ha det hänt och det har varit lungt och skönt!
Just nu sitter jag i vingåker hos svärfar, skönt att komma bort lite i från norrland, lite varmare här nere än vad det är hemma.
Ska kanske berätta om vad som ha hänt..
Texas går, bara för drygt två veckor sedan så började han och gå, han har snart 11 tänder och fler är säkert på g, han e riktigt jobbig och mamma och pappa sjuk, men det är mysigt det med. Han har skolats in på dagis så han börjar nu den 8 sep när jag börjar gå i skolan, jag kom ju lixom in på min dröm utbildning KOCK.
Jag bara längtar tills jag får börja, efter 4 år så kom jag in på en utbildning har famil och ska snart gifta mej.
Va kan ni tänka er, jag ska GIFTA mej, det hade jag aldrig tänkt. skulle det ha varit för några år sedan så hade jag aldrig trot att 2009 då kommer jag vara gift, ha familj och "vänner" dom riktiga vänner. Flyttat till ö-vik och stor trivs saknar mina syskon och pappa, nettan, men som tur är så kan jag ju åka och träffa dom när jag vill, det är ju inte precis 50 mil i från, haha! Gubben han ha ju börja tattuera nästan på hel tid kan man tro, han gör typ inge annat, jobbar och tattuerar. haha! men det är bra, tjäna pengar så man kan få ett riktigt fin bröllop. som ja ha räknat på med mat och allt så kommer det att ligga mellan 15-20 tusen, men de e pengar som vi kommer att få i hop , hoppas jag iaf! haha! men man ska inte klaga, huvudsaken är att han vill dela sitt liv med mej, sen bry jag mej inte i vad allt kommer att gå på om jag ska vara ärlig.
Nu ska jag försöka uppdatera lite mera, ja jag vet jag ha sagt det ett par gånger u, men jag ska försöka iaf. hihi!
Nee nu ska ja gå å sussa säng så jag orkar kliva upp och inte vara så trött när lillaman vaknar.. hihi!!

Få kommentera lite så jag blir mer taggad i att skriva! =)


Puss Å Kram

Namn:
Bor:
Född:
Civilstatus:
Barn:

Alexandra Sundberg
Örnsköldsvik
89·03·25
Gift med Eddie
Texas som föddes 080809 & Bobby som föddes 100709