utmaning av alla läsare !

Blev utmanad av ekiksflicka.blogg.se!
Man ska  publisera bild nummer 6 i mapp nummer 6 bland sina foton.
Och så ska man utmana 6 stycken efter det!

men jag utmanar alla läsare!






Här kommer min bild nummer sex!



Detta blev min bild nummer seex! haha!

Hej!

Hej, vaknade kl tio i morse gav lilleman gröt och eldade lite! sen hände det inte så mycket, jag och malin gick över till jennifer och surra lite sen kom eddie med lilleman, han sov middag när vi gick.. så va vi där en stund sen gick vi hem igen och gjorde inte så mycket.. sen så åt vi mat vid tre och lillemanen med förstås.. haha... sen kom angelika och hämta malin, jag och lillemanen följde med och va lite social medans eddie va hemma och gjorde i ordning lillemans rum. vill inte att han ska vara upp i det när man håller på och grejar med färg och spakel.. ja iaf så va ja där ett tag och åkte hem vi tio och lilleman somna på en gång lill gubben min, mammas snygging! hihi! =)  ne ni orka jag inte skriva mera, men ja åter kommer i morgon.. Puss å kram!! haha

Bjuder på en bild med! =) mer mer mer det är så gott!?!?!? haha

Sov länge idag..

Hejsan... vaknade rätt sent i dag.. kl elva vaknade vi, vet inte vad det va med texas. men sova fick man göra iaf.. haha..
Vaknade gjorde upp eld, gede lilleman grös som han svepte i sej på ett litet kik, sen så lekte jag lite med han och han har upp täkt nu att man kan rulla runt, men bara åt ett håll så roligt åsså bli han så sne att han inte kan rulla tillbaka på rygg igen, så nu får man hålla koll på han i sängen så han inte kvävs i kudden, funderar starkt att ta bort den.. han e så söt.. Sen sov han middag och sov ju så klart inge länge han vakna äl efter en halv timme typ  hehe. men de va full fart på han än då. sen så gjorde pappa lasagne och det åt vi och han fick nå gott kommer inte ihåg vad det heter, men när vi ätit klart så somna han i mat stolen, haha.. han va så söt. ska få se foto sen. ja sen ha det inte hänt så mycket förutom att malin kom och vi gick över till syrran en sväng och hämta kläder. så nu sitter jag här och skriver.. men de bli säkert bra det!! ne nu ska vi kolla film så ni få ha de så bra alla!!!

Puss å Kram
Alexandra

Här kommer bilden! haha

Kläderna! haha

 dom gråa köpte jag! 
 Denna overall.. så söt!
detta linne..
snyggtdet vita och denhär hör i hop.
Jag är riktigt nöjd med kläderna! =)
Så vad tycks? hihi!!!

Dollar, hämta paket och sen hem!

Hejsan!
vaknade rätt tidigt idag, bruka få sova till tio iaf men inte då, vet inte om lillemanen börja få sina tänder?!?
Det är rätt jobbigt han sover inte en hel natt nu och sen gnäller han bara och man ha inte lust att kliva upp kl fyra, fem tiden och sen hinna med allt annat här hemma, nee  skulle inte tro de va.. Få se fram över om det visar sej vara det eller något annat. Ska snart på sex månaders kollen med lillemanen och kolla hur mycket han gått upp ivikt och hur lång han blivit. undra sa flundran!?!?! haha..
Ja jag va ju på dollar och skulle köpa en matta till köket och en till lillemans rum!
Vist fanns lillemans matt men inte den vi skulle ha, sen tog jag fel, skulle ha en med massa bilar på, och den va ljusbrun och så klart så tar jag fel, det blev en med massa nallebjörnar på. men det gör inget. passar till kille hoppas jag! haha! Sen köpte jag massa bra att ha saker..

Hämta ut mitt paket från ellos oxå, fick en neseser och en hårfön som man kan ha med sej när man är ute och oker, skit liten va den men ändå snygg haha.. sen hade jag beställt en björnoverall till lilleman och en mössa halsduk och vantar som han behövde, för han hade en ROSA halsduk och de gillar jag inte så mycket och det ska defenetift inte sitta på en kille, haha... han såg lite rolig ut i den och folk kom och fråga om det var en flicka... haha!
Sen beställder jah tre linnen skit snygga.. ska lägga ut dom i ett annat inlägg.. ser så knäppt ut om jag ska lägg in dom här, dom e så stora! ajaj.. 
ja jag vet inte va ja mer ska säga.. 

Nee nu ska jag gå å lägga mej tro jag.. Så jag orkar med natten! haha! 

Puss å Kram  

Heej! yess... nana

Hejsan! idag fick vi pengar men borta lika fort.. Har varit och handla mat och betalat räkningar.. lika kul varje gång, eller inte.. Ja lillemanen var ju så klart med oxå. Han var så duktig så, han sooov hela dagen vi va och handla.
Han har blivit så stor, redan snart sex månader.. hihi tiden går så fort, han äter barnmat i stora lass *nästan* haha.
Sover hela natten så skönt! Syrran säger att vi ha tur att våra barn sover hela natten, bara våra i från våran sida ha sån tur! haha ! så roligt att hära oxå. Malin är här så vi ha kollat film en sväng filmen hete bank job och den var fett bra! haha!
Så i morgon få vi se vad som händer. antingen kramfors och gå på dollar store eller bara vara hemma och dryga.. vet inte än vad som händer! haha! Ne ni , nu ska jag vara social med malin och kolla mera FILM! haha!
Puss och kram


Äter blåbär med gröt! haha pappa mata..  Pappa matar texas mad gröt och BLÅBÄR! haha så söt han är! :)

uscha!

Hejsan... han inte skriva något i går! men jag va sååå bakis så ojoj... viste inte vad jag sulle göra.. va ju ut i fredags och festa loss , hade sååå jä''a kul. dansa dansa.. Gubben va hemma med lillemanen så de känndes skönt att dom fick umgås oxå! hihi.. sen va ja ut med sofi i går och kolla på nå band som va kändis för typ 20 år sedan eller nått sånt! sen träffa jag nå gamla klasskamrater oxå så de va jätte roligt.. men ja va nyckter då, va för bakis för att dricka.. haha.. jag är en sån som inte kan dricka dagen efter om man drack kvällen innan! men det är väl bara jah... haha!

Lilleman har varit sjuk.. Han ha bara spyt och skitit löst i två dagar så ja vet inte vad det är med han.. Men han är bättre idag och de e ju bra iaf... nee nu ska jag gå och fixa till lite här hemma! Puss och kram


Hejhej!

Hejsan!
ikväll blir det nog krogen, vet inte hur man ska farkta sej hem och dit bara!
men det löser sig nog! haha! =) Gubben är hemma med texas om det blir nog bra!
Har besök av min bästa vän och hennes dotter så texas ha nån att leka och prata med.
dom är så gulliga, andrea ligger och pratar och texas ligger och gnällär som vanligt när han inte får nån uppmärsamhet eller som han vill.. haha! Så nu sitter man här och latar sej medan dom små sover så söt.. haha.. ska ladda upp en bild på han så ni får se han.. han är såå otroligt söt! hihi.. Ne ni, nu ska jag vara lite social med dom hära vildaran! haha! Ha det gött! Puss och kram

Va ett tag sedan jag skrev här!

Hejsna.. det är ju som sagt ett nytt år och jag ha inte haft tid att skriva typ.. Men de ska bli ändring!!! haha!
det har inte hänt så mycket under tiden. Lilleman han växer och gror han. sist vi va på bvc så vägde han 8320g och var 71 lång! vet inte vad det är men han växer och växer ! haha! men han e så go så . :) Han har börjat med att bara äta barn mat, sen få han ju välling innan han ska gå och sova så han sover hela natten, går och sover vid 7 och vaknar kring 8-9 tiden så det är mysigt, men man är endå trött som f**. men det ingår väl.. Ja den 9/2 så ska jag på sex månaders koll och se hur de e med lilleman om han blir nå störrre, ;)  Det är inte länge kvar nu tills jag fyller 20 då ska ja festa den 28 mars. haha! och innan det så ska jag på kryssning med syster och nå polare till henne så det är nice. kommer hem när jag fyller 20 men de gö inget! hihi.. LÄNGTAR!!!!!

Ja, eddie han är sjuk han, tråkigt bara ligger i soffan å segar! :/ lite jobbigt att han är sjuk hela tiden.. men men, får man väl stå ut med! haha ! Sen så vet jag inte vad det är med lileman han bara dräglar och dräglar, tror han börjar få sina tänder jag. sen så vill ahn bara ståå hela tiden så man få kramp i armarna, haha! tur man ha hoppgunga.. hihi! den älskar han verkligen! :) Ja me mej är det bara bra. lite les på att sitta hemma i skogen bara! finns ju inte så mycket att göra när man nte kan ta sej någonstans.. Hoppas eddíe klara körkortet fram över. Han får väl troligen ta det, om han får en tid hos optik grejsen nångång! haha !  jag ska börja så snart jag med.. halkan går ju ut snart så! hummm måste skynda mej. fyra månader på mej att plugga om ja inte ska göra om halkbanan!!!! men jag ska nog klara mej om ja bara sätter mej ner och rååå pluggar och inte slarvar! haha! =) det är ju jag så hatar att plugga!

Ja ne nu ska jag gå å hitta på nå annat innan jag få spunk av att sitta här! ha suttit i 3 timmar nu typ! haha! =)

Puss å kram

Namn:
Bor:
Född:
Civilstatus:
Barn:

Alexandra Sundberg
Örnsköldsvik
89·03·25
Gift med Eddie
Texas som föddes 080809 & Bobby som föddes 100709