Fin väder.

Hej.. Det här varit lugnt dom hära dagarna jag har varit här. Måndagen hand det inte så mycket, tog de bara lugnt. Tisdagen så va jag och texas in till kramfors med sofie och barnen käka på träffen och surra lite skit sen gick vi en sväng på stan och barnen av glass. Sen så för vi hem efter några timmar. Idag har vi varit och badat i butjärn, det va roligt grabbarna va i hela tiden och texas en liten sväng bara, det var så kallt. Jag och sofie satt på land och surra en massa. Måste ju också säga att det inte blir en liten bebis i mars. Fick missfall i måndags också. Känns så jobbigt när vi verkligen ville ha en liten till. Det är 4 gången nu och det är dags att kolla upp vad det är för fet.. Ne nu ska jag försöka få lilleman att sova igen. Hehe. Hej då så länge. Puss och kram

Sooool!

Heeej!
Nu har solen tittat fram, faan va härligt. snart så åker vi till kramfors, härligt, tre timmar kvar sen en timma på bussen, men de gå fort lilleman lär ju sova som en stock när vi åker, hihi, om han inte e vaaken hela vägen som han alltid bruka vara. Sen märkte jag att han fått en härntand på höger sida och den vänstar sidan e han på väg fram, och en tand nere brevid dom två små e oxå på väg, here gud va han ha börjat få tänder. inte ett ljud ha han sagt heller å de e ju bra det, hihi! Ska försöka hitta på något som få tiden att gå, vill åka nu nu nu nu.. nee jag kommer nog inte att kunna uppdatera något denna vecka, men så fort jag kommer hem så kommer jag att skriva. Ha det bra .. :) för de ska ja ha! =)

Puss å Kram

bara 243 dagar kvar! ;P


Kramfors i veckan! =)

Hejsan!
vaknade 20 över tio i dag av lilleman, så man fick lite sov morgon igen. hihi!
Han e en riktig sju sovare han, så snäll så. mamma å pappa älskar dej gubben!
De ha inte hänt så mycket, bara tagit de lungt å mysat gärnet med grabbarna min, texas e de full fart på hinner inte plinka fören han e i väg å hitta på något hyss, hihi. så söt mammas lillprins. :)
Idag åker vi till krammfors hela högen å hälsa på alla igen, hihi ska bli skönt.
sen så fick jag reda på att syrran oxå väntar barn, riktigt cool vi ska ha nästan samtidig riktigt häftigt, inte alla gånger det händer en.. haha nee nu ska jag hitta på något..

Puss Å Kram

Solen på väg fram kanske?

Hejsan!
Vaknade vid 20 över åtta av lilleman, eddie tog upp han så jag fick ligga kvar och villa,
mådde illa som bara den, brukada inte göra de när jag vänta texas av vad ja kommer ihåg, så vi få väl se hur de slutar, ska inte hoppas så mycket.. Sen så åt jag frukost för ja va hungrig som ett djur, texas satt med mej och åt macka han med, de gillade han.. :) så just nu ligger han och sover, han va trött så han få sova en stund innan faster sofie kommer upp och hälsar på. :) få se vad vi ska hitta på för roligt? :P alltid lika roligt med sällskap. :) 
kanske solen e på väg fram oxå då kanske man kan ta sej en sväng med barnen! =) 

Nee nu ska ja gå å göra nått innan ja bli galen! =) 

Puss Å kram

 

Piss väder! :(

Hejsan!
Ha inte haft ork att blogga på en vecka nu! :O jag vet, jag ska bättra mej!
Det har inte hänt så mycket, ha varit hos pappa från lördag till ons, det va mysigt att få träffa alla igen.
Vi gjorde inte så mycket, va mest hemma hos pappa , jag rensa ur lite ur rummet där ja ha mina grejor fick i hop en hel sopsäck med massa rat, att man kan samla på sej så mycket skit under alla år, jag fatta inte hur man lyckas..
Sen har texas farfar varit här en snabbis inan han rullade vidare uppåt i landet, de va skönt att få träffa han igen, synd att han inte stanna så länge bara, :( de ha ju bara varit piss väder så man ha ju inte kunna gjort något heller så lika bra va ju det, hehe.. :) Texas går det bara farmåt för, hoppas på att han går snart, han bli ju ett år om några dagar,
usch va tiden har gått fort, tycket de va nyss han låg i vagen och bara sov , hehe.
Men snart få man uppleva det igen, om några månader, hoppas att de håller sej nu då, orka inte med att förlora ett till, men som sagt tredje gången gillt eller? Längtar som ett djur , hoppas den kommer på min födelsedag, hihi! =)
Gubbarna e ute och går i detta piss väder å hämtar nå paket på ö-kosken, vikka muppar, innan ja skulle gå ut friviligt, hihi. men de e ju min gubbe vi pratar om, hihi... nee nu ska jag hitta något att ät inan jag håller på att hungra ihjäl! hehe!

Puss Å Kram

God morgon alla!

God morgen eller god förmiddag! hehe!
Idag så åker texas farmor hem, så de kommer att bli tomt här, men vi ska ju åka ner till kramfors
i kväll eller i morgon på dagen. Få se vad som händer.. :) sen på onsdag så kommer farfar upp från vingåker på hojjen sin med en kompis så då bli de fullt i nån dag .. haha! bli fullt upp hela veckan! =)
Ne nu ska ja vara social innan hon far hem!

Puss å Kram

vilken värme.

Hejsan!
Vakna vi halv åtta av att lilleman tappat tutten, så ja gick in å gav han den och han somna om till kl nio, farmor och eddie va uppe vi åtta tro ja kl va, ja klev upp strax efter tio. Sen ha lilleman hunnit sova lunch. sen så hade vi så trååkigt så vi tog en sväng med barnvagnen och gick ner till lekparken så texas fick gungagunga, som han gillade å eddie å ja gunga med! hihi! sen så gick vi på affären å hem sen, sen ha vi inte gjort så mycket mera håller ju på att smälla av! haha!
Nee nu ska ja vara social, skriver i kväll!

Puss å Kram

Bilder!

                                            



            



Lite dålig uppdatering kanske?

Hejsan!
Nu ha jag varit dålig på att skriva fast jag e hemma! haha!
Men jag vet inte vad det är när jag inte skriver, tappar väl all fantasi när ja e inne på bloggen å läser alla andras bloggar haha typiskt mej! :)
Det har inte hänt så mycket sen i fredags, våran katt faghter e borta, de va en KÄRRING som tog han för hon tycket synd om han för att han fick vara ute, Öhhh ska inte katterna få vara ute då? de va tur i sej att hon tog han än att vi skulle få gå å ge han en spruta, så nu vet vi att han få det riktigt bra. Eddies mamma kom hit i måndags och ska vara här tills på fredag, riktigt mysigt, :) sen har vi även koollat på en ny lägenhet oxå, så vi få se om vi få den eller inte, orka inte med ungjävlarna utan för, spelar ingen roll va man säger så för dom ett jävla liv iaf! ha ringt vaktbolaget å prata med dom oxå, dom skulle komma hit å ge dom en varning.. haha! håll koll på ungarna! vet att de e elakt men ja bli så less!
Sen idag har jag gjort en till gaddning, ska lägga upp en bild och nån bild sen ja va i finland oxå! ne nu ska ja gå å vara social medans eddies mamma är här! :)

Puss å Kram

Finland! =)

Hejsan! nu är jag hemma i från finland. Jag ska berätta lite kort av vad jag har gjort där..
Fredagen, så for jag och lillleman dit med båten som gick kl åtta så vi va tvungen att kliva upp kl fem, de va riktigt jobbigt, men lilleman vakna inte fören strax innan vi skulle fara. Hände inte så mycket på båten, lilleman sov hela resan dit och det va ju skönt, sen så tog dom ju inte mitt kort , så jag fick vänta med att äta tills ja kom till fammo, hon hade ju gjort tårta å mumms maten som jag längtat efter hur länge som hellst. haha! Det var nina min gudmoder som kom och hämta mej och texas vi båten , hon for strax efter hon lämnat av oss hos fammo. Å det gick hur bra som hellst när lilleman träffa gammelfarmor inge grin ingenting alls å de va ju skönt, som jag sa till famo jag tackar gud att jag fått en sån lugn och snäll kille, och hon håller med mej. Sen senare på kvällen kom johanna dit och satt å prata lite sen så föjde jag med henna och hon skulle sjusa nå killar till maxmo sen vi elva så for jag hem och sov..
lördagen så va jag med fammos en stund och umgicks med henne och lilleman innan jag skulle fara å sova med johanna och lilleman skulle sova hos nina och per. Så jag va barnfri då och då passade jag på att gå ut med johanna i vaasa. Snacka om mycket folk och goda drinkar dom hade gämfört med här hemma, haha! Å krogen där stängde ju inte fören fyra på morgonen så de va full fart ända tills dess RIKTIGT kul hade jag!
Söndagen vart till å städa hos johanna sen va vi och meta och fick lite små fisk men de va inget att ha så..
Sen så vi halv fem så for vi å hämta lilleman och for till fammos och sen tog jag det lungt lekte med lilleman och hade de allment mysigt.. Somna vi sju gjorde han sen så somna jag väl inte fören nio tro jag. :)
Måndagen hände de inte så mycket, va med johanna och lilleman tog det bara lungt, sen så tog fammo hand om lilleman så ja å johanna kunde gå å meta , men fick bara små fisken.
Tisdagen Jobbade johanna så jag va med fammos och hade de trevligt med hon å lilleman, han busa som bara den där. haha! åt go maten.. bara älskar fammos maten den bästa ever. hihi! sen kom johanna vi tre och vi for å fiska vid skolan och fick fin abborrarna så de va kul men de regna då oxå så de va mindra kul. haha! sen for hon hem vi åtta tro ja kl va för hon skulle upp och jobba kväll på onsdagen.
Onsdag Johanna jobbade från halv två till nio ikvällst så vi träffades inget då passade jag och famma lilleman att åka till farfars graven och skulle vattna den, men de hade regnat så mycket så de behövdes inte, sen tog vi kort när lillemn satt brevid farfarsgraven. sen va ju å hälsa på jenny och fredrik mina små kusiner eller vad det nu blir, dom hade en lite flicka på 14 månader som heter stella riktigt sööt unge. hihi! sen bar det av hem åt och grilla maten. gott gott, dom har en annan smak på köttet och grilloljan än va vi ha så de va ännu godare. MUMS, sen på kvällen så for fammo på allsång och kom inte hem förren vi halv elva då sov vi redan. :) 
 Torsdagen så skulle jag och johanna fara in till vaasa och shoppa lite, lilleman fick vara med fammos för det skulle bara bli jobbigt och hon vill ha han oxå, så då fick han vara kvar. :) jag hittade massa kläder som jag är riktigt nöjd med, ska ta en bild när jag har dom på mej så ska ni få se, hanna hitta oxå massa fint, som hon ska hanär hon åker till tyskland. haha! lyllo henne! ;D Sen for vi hem och hämta lillemn for till johanna å va där tll kl va tio sen for vi hem och sov för vi skulle ju åka hem dan efter. så hem och sova sen upp vi sju när lilleman vakna. :)
Fredagen Så vakna vi vid sju som sagt och packade gjorde klart allt för hem resan, kändes tungt att fara hem, jag kände mej så hemma i särkemo, men men få se om man flyttar dit eller va man gör, beror på gubben oxå, men dit ska jag i min framtid iaf! haha! Nina skulle koma vi halv ett å hämta oss så vi va klar då och på klädd när hon kom, de va tungt att åka i från fammo , de tyckte nog hon med.. Sen så åkte vi till båten och lillemn lika snäll då oxå, sov hela båtresan efter han hade fått äta lite mat. Så skönt så ja passade på att sova jag med! sen vi halv sex så va vi frame i umeå å min moster och älsklingen va å hämta mej så skönt att se hans ansikte igen! hihi!

Så nu har ni lite kort om vad jag ha gjort och hänt. Ja just de ja, lilleman vart sjuk på torsdagen så han va extra jobbig natten i mot fredagen, men de gick bra ändå. :) Han är fort farande sjuk och jag med för den delen så de e mindra kul, han e så mammig och pappis så ojoj, men de e mysigt de med! =) nee nu ska ja gå å hålla gubben sällskap..

Puss Å Kram

Resfeber..

Hallå!!
Idag har det varit en toppen dag, varit ute och lekt med lilleman i lekparken en bit i från där vi bor,
å han älskar verkligen att gunga. Han skratta iaf och det glädjer mej.. Sen gick vi bort till vattent så tyson
fick bada i denna värme som varit kasta pinne med han. Sen så kom även mormor och morfar för bi och hälsade på och det va ju rolig att dom kom, :) Sen ha vi inte gjort så mycket mera,
jo älsklingen och bruppa och hans bror for och hämtade en ny vangn som är mycket lättare än den jag har haft tidigar, så det blir mycket enklare att ta med den till finland i morgon.
ÅÅÅÅ jag har sån resfeber så de e inte sant alltså, ska åka båten själv för första gången och de va sex år sedan jag for med den något nervös man är då, å sen har man lilleman med sej oxå så då blir jag mera nervös över det. men ja tror det kommer att gå bra ändå.. bara hoppas på de iaf.. Så jag kommer inte ha till gång till internet hos farmor så jag kommer att uppdatera när jag kommer hem å då kommer det att bli mycket.. få ta bilder oxå så få ni se hur det ser ut dit jag ska . hihi! Nee nu ska jag hoppa i dushen och sen gå å sova så jag orkar upp i morgon! ska fara vi sex tiden!!!

Puss å Kram

Siken värme då!

Hallå alla läsare!
Vaknade för två timmar sen, då va de full fart på lilleman. hihi.
Ha inte fått sova många timmar i natt inte, lilleman vakna flera gånger av att ungar e ute och skriker på gårn. tjugo i tolv va dom fortfarande vaken, ja fattar inte att dom inte ha nån koll alls på vad dom har ungarna åt. aja, få reda på i veckan om vi får huset eller inte, jag bara hoppas hoppas på att vi få de så man kommer härifrån de hära jävla livet som är om kvällarna och mårnarna! ja pallar fan inte med de asså.. men men!
Siken värme de e då, men ska ju inte klaga precis men ändå, haha.. de e bra att de bli en fin sommar bättre än va de va förra året iaf, just nu så ligger lilleman och ska sova lunch han va så trött så ja tänkte han skulle få sova sen ska vi ut och leka i sandlådan och gunga lite med han oxå. 

Nee nu ska jag hitta på något att göra i denna värme!    =) 

Puss å Kram  

Lovade och lägga upp bilder....

Jag lovade ju att lägga upp bilder på texas när han gör grimarserna.. här kommer iaf två, fick inte ta nå flera! haha


       

Så JÄVLA SÖT!!!!! haha

Vilken värme!

Hejsan.
Hade ingen ork att blogga igår, så det få bli lite mera idag då..
Igår så gjorde vi inte så mycket, va bara hemma och tog det lungt. De va ju sååå varmt att det inte gick att vara ute så länge. Å lilleman är helt underbar i denna värme inge gnäll ingenting, och det är jag riktigt glad för.
Han håller ju på att få sin sjunde tand också så de gör ju inte saken bättre i värmen, men han e inte såå gnällig som när han va mindre, å de e ju tur det. haha!

IDAG: Så vaknade vi vid nio att det va nå ungjävlar som va å skrek utan för lillemans fönster, nog att dom inte skriker och e vaken till mitt i nätterna dom e faan uppe och ger i från sig ett jävla liv oxå. Åsså jag blir rakt av irriterad på dom att jag bara ha lust att ta den ena och dänga den andra med , inte för att jag skulle göra det, men jag blir så irriterad. Jag får ta och ringa vaktbollaget så dom få gå här till tio på kvällen så iaf lilleman och gammfolket få sova utan att vakna hundra gånger av att dom springer och skriker. Så få de inte vara , det blir ju jobbigt i längden.. aja  åter till dagen:
Gick över till min moster vid elva tro jag klockan va, har suttit och snacka massa skit och badat i polen med lilleman som han älskar och sen fick han ju en gå vagn av kyösti och britt-inger, först trodde JAG att han skulle ramla och slå sej minst hundra gånger och sen inte vilja kliva upp å gå med den igen, man haha fick jag, han gick på engång han tog tag i den och vandra i väg å han va så överlycklig , de va nog de bästa han ha fått hittills. TACK moster och kyösti. Sen kom ju älsklingen hem vi tre å det är så skönt att han är hemma nu, har saknat han så enormt mycket.
Sen är det bara två dagar kvar tills jag far till finland å jag är så närvös att åka dit SJÄLV med lilleman å vara där med han, det är säkert fyra eller sex år sedan jag var där, men alla vill ju träffa texas och mej så man kommer ju inte bara sitta på rumpan och rulla tummarna inte, och det gillar jag. kommer att haså roligt där.
Ne ni nu har jag uppdaterat lite iaf, kommer skriva mera i morgon under dagen.

Hoppas alla haft en bra dag!

Puss å Kram

Namn:
Bor:
Född:
Civilstatus:
Barn:

Alexandra Sundberg
Örnsköldsvik
89·03·25
Gift med Eddie
Texas som föddes 080809 & Bobby som föddes 100709