Lilleman är hemma igen! :P

Hejsan! det har inte hänt så mycket, förutom att vi e klar me vardagsrummet, så jävla snyggt, ska lägga ut bilder.
Jaa igår så drack ju vi, dan kom hit å söp till han oxå! fan va full dom blev, haha! eddie somna vi tio, lillgubben, han ha ju inte drukit på 4 månader. haha, vart väl lite lullig jag, men ja orkade inte dricka , ifallatt lilleman skulle komma hem, så de vart lungt för min del! å ja gick å la mej vid ett satt å surra me d en stund, sen satt ja vi datan ett tag, somna som en stock gjorde jag iaf! Vakna vi vid kvart i ett vakna av att telen ringer å gissa vem de va? jo jennifer, haha, go gumman min, hon fråga om ja kunde komma över en stund sen å vist de kan jag väl, ha ju inget att göra än då, så ja gick över efter jag hade hämtat ved och gjort upp eld! så kom ja dit å surra lite sen for vi till affären med nettan å handla lite  mat så man skulle ha nå mat! hihi, sen for jag hem å pakade upp all mat och fixade till maten , gissa va de blev? jo tacos, faan va gott de va, eddie behövde de oxå, haha.. sen kom mammas älskling hem å va han va glad att komma hem till mamma och pappa, oj va han pratade, han har lärt sej att rejsa i go stolen. haha, å han tan har börjat synas riktigt bra nu! mammas prins börja bli stor nu, bara krypa kvar så e de fullt upp hela dagarn! ;) han ha börjat äta riktig mat nu så de blir till att krydda minder när man gör maten, allt för lilleman japp så bra så! ;)
Nee ni nu ska jag kolla på wallander så hej så skiver jag mera i morgon! 

Eddie och texas älskar er ! <3 

Puss å kram

Orka bry sej? Nee inte ja iaf!

Hejsan, ja min dag började ju inte som den bäst! haha nee. att väcka mej på fel sätt är min dag förstörd!
Vaknar av att M står och bråkar på mej för att jag sover hela jävla dagarna, oj, det har hänt kanske sex dagar nu att ja sovit till tolv, en gång till ett! aja, sen så säger hon att jag är en bortskämd liten snorrunge som inte kan ta hand om texas utan bara sover hela dagarna, hmm aja tänkte jag tro de om du vill, a orka inte bry mej jag vet va fan ja gör å inte gör.
Hon säger att jag måste ändra på mitt betende och viseväsa, men va fan ska jag ändra på mej för? Ne men jag är så jävla lik min mamma?!?! haha in my ass att ja e lik min mamma?? innan ja skulle göra lika dant som min mamma de blir nor inte på första taget! om ni som läser detta inte kan acceptera mej för den jag är så kan ni flyga å fara. Så sa ja åt M oxå så det vet hon om! sen gick hon. så de e upp till er och hon om ni kan acceptera mej eller inte! ja skiter fullständigt i vad eller vilket, jag har Min son och eddie och de behövs bara, även om vi inte ha de bra alla dagar! aja, helt sjukt, så nu få ja se om ja ska åka i väg i mars eller inte! aterstå att se!!!

Nu ha vi tapetserat klart i vardagsrummet så de e klart, lägger ut bilder senare så ni få se hur de ser ut! riktigt jävla snyggt blev det!!
Ne nu ska ja gå å sova så ingen fler kan klaga på att jag sover så jävla länge på dagarna!!!!

Puss å Kram

barnvakt!!

Hejsan alla!!
japp, jag och malin fick åka i väg och va barnvakt åt en kompis till lena-mari för att hon skulle gå ut.. haha, så nu sitter man här och degar! haha! så jag vet inte vad som händer.. haha.. ne ni nu ska ja gå å kolla tv eller nått!!

Puss å kram

Borta!

Hejsan, idag har det inte hänt så mycket, bara varit hemma och tage de lungt..
Japp, lilleman har åkt till min moster och ska vara där tills på lördag eller söndag, vet inte hur länge!
Men de e bra för då kan vi tapetsera här hemma och fixa till lite, så kan man få de klart innan han kommer hem!
De kommer bli så snyggt! få lägga ut bilder sen..

Japp, min lillebror fyller hela 18 år idag?! shit va tiden går for, kommer i håg när vi va små vilka jävla hys man ha gjort, vi sprang och försökte göra upp eld över allt! haha! vilka ider man ha haft!! Men men, han ha blivit så stor så! :P
Aja, GRATTIS LILLEBROR PÅ 18 ÅRS DAGEN . önskar Stora syster , eddie och lilleman!!

Ne nu ska ja gå å äta äppelpaj, eddie ha bakat för att ja va sugen på de! Han är så söööt!
Älskar dej gubben! :P

Puss å kram..

Utmanad

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till dina anteckningar. Utmana dina vänner. Radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Alexandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Alla
3. Flicknamn: Anna
4. Pojknamn: Alex
5. Yrke: Asistent
6. Färg:  all grå??  
7. Klädesplagg: ?
8. Mat: Asteka en pizza
9. Sak i badrummet: Ansiksmask
10. Plats/stad: Amsterdam
11. En orsak att vara sen: Ansvarslös
12. Något man skriker:  Asss
13. Film: Adams äpple
14. Något man dricker: Apelsinjuice
15. Band: Arvingarna
16. Djur:  Apa
17. Gatunamn: Almungevägen
18. Bil: Audi
19. Sång: Anonymous
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Agility

Jag utmanar alla!

Tapeter å så jävla dyra!

Hej..
Eddies polare kom ju hit och va här ett tag, men ja va tvungen att gå över till syrran å kolla på när hon satte in hårförlängning på en kompis till henne! de vart riktigt snyggt! fundera på att sätta in på mej oxå, få se hur de blir, a lillemanen va med mej oxå. så snäll så! Sen så for vi in till stan , syrran skulle på skolan fram åt tillbaka, sen så for vi på träffen och käkade, skulle igentligen på kina å äta med de va stängt.. :( sen så for vi å hämta nå paket åt syrran dom va riktigt snygga faktiskt!  å vi svänga in på colorama och skulle jag ha tapeter , vinröda i venyl, haha 400 spän styck, nja tänkte jag, vi ska ha 6 stycken och jag ah ingen lust att betala 2500 för nå tapeter så de blev vanliga tapeter i vinrött så dom kommer på torsdag så de bli mys. ska tapetsera på fredag då sen så kanske de bli supa om man ha tid och orka, haha! så nu sitter jag här med malin å dom andra nördarna och lilleman sover som en gris! :)

Ne nu ska jag vara lite social! haha!

Me like you! :P

Puss å kram


Två dagar kvar!

Hej..
Vaknade vi åtta av att lilleman gnällde, så eddie gick å hämta han och la han brevid mej, sen så somna jag och lilleman om och vaknade vi halv tolv! haha, så skönt så. :P inte illa pinkat han går och sover vi sju och vakna typ vi åtta och somna om till halv tolv! så skönt! Jag ha ju börjat sitta uppe på natten och går inte och sover fören vi tre! haha, sek vända tillbaka på dyngnet, funka inte att ha så i längden! aja, vakna sen gav jag lillman frukost eller lunch . haha, sen så ringde malin och fråga vad jag gjorde mm, sen så fråga hon om hon kan komma upp en svänd sedan med netta, är väl okej tänkte jag. eddies polare dan ska ju komma hit med kärringen sin oxå så . få se kanske bli fullt hus! haha!
så nu sitter jag här lilleman leker på golvet och eddie ska spela x-box..
Å om två dagar få han lön och då ska vi hämta ut wii , faan va jag längtar. så man hoppas på att man hitta nån som sitter barnvakt så man kan spela lite och ta nån cider, man kan ju alltid hoppas! haha.. nee nu ska ja ta å umgås med lilleman!!

Du gör mej knä svag! ;P

Puss å kram

Att man orkar!

Hejsan, alla..
Jennifer kom hit och hjälpte mej med min blogg, den blev riktigt bra, men den e inte klar än. lite små fix. :)
Sen så ha jag bara varit hemma å segat på! lilleman sitter nästan själv, i bara nå sekunder sen så tippar han,
haha så söt, mammas lilla prins. Vad skulle mitt liv se ut om inte du fanns nu ?
Jag är så stolt över min son, jag kanske inte gör som alla andra utan på mitt sätt och det är inge fel på de. så dom som klagar ska bara knipa igen, dom ha fan inte med saken att göra, jag uppfostar mitt barn som jag vill, och han ska få det jag ALDRIG fick av min mamma, som hon behandlade mig tro jag inte jag skulle behandla miin son, och dom som vet är bara dom som är om kring mej! Han ska få såå mycket kärlek av mej så det finns inget, man kan inte köpa barns kärlek igenom att ge dom saker, det gå inte! sen om inte allt funka i mellan mej och eddie längre fram ( vem vet) ha inte sagt att ja ska gö slut. Så kommer det aldrig att drabba min son, han ska få träffa sin pappa när han vill, kommer aldrig att sätta stopp för det, om det inte är något alvarligt! (eller hur de stavas).. Texas är mitt allt och han kommer först i mitt liv.. han är allt och jag älskar han mer än mitt liv själv... Ingen ne INGEN kommer att ändra på det!!!  Och ha ni nått och säga kom och säg det till mej öga mot öga, ja vill inte ha nå snack bakom ryggen på mej! För vem fan orka höra på det? lev erat eget liv i stället!?!? Hör du de ?!?!?! Jag är inte som du och kommer aldrig att vara!! Phuu fick de sagt oxå!

Nee nu fundera ja på att sova så ja kan busa me lilleman i morron! :P
sov sött! =)
Puss å Kram

faaa också!!

Va faan ska jag göra??
Vet inte hur eller vad ja ska göra! :(

varför ska de just hända mej?!?!?

Bli medlem! gratis smink!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=188137

Så jävla sant!

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne! 
När hon stirrar på dina läppar - 
Kyss henne! 
När hon puttar dig eller slår dig - 
Ta tag i henne och släpp henne inte! 
När hon börjar svära åt dig - 
Kyss henne och säg att du älskar henne! 
När hon är tyst - 
Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig - 
Ge henne din uppmärksamhet! 
När hon drar sig ifrån dig - 
Dra henne tillbaka! 
När hon ser ut som värst - 
Säg att hon är vacker! 
När du ser att hon börjar gråta - 
Håll om henne och säg ingenting! 
När du ser henne gå - 
Smyg upp bakifrån och krama om henne! 
När hon är rädd - 
Skydda henne! 
När hon lutar sitt huvud mot din axel -
Lyft upp hennes huvud och kyss henne! 
När hon tar ditt favoritplagg- 
Låt henne ha kvar det och sova med det en natt 
När hon retar dig - 
Reta henne tillbaka och få henne att skratta! 
När hon inte hör av sig på ett tag - 
Försäkra dig om att allt är okej! 
När hon tvivlar på dig - 
Försvara dig med sanningen! 
När hon säger att hon tycker om dig - 
Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå! 
När hon tar tag i din hand - 
Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar! 
När hon bumps in i dig - 
Bump in i henne också och få henne att skratta! 
När hon berättar en hemlighet - 
Håll den hemlig! 
När hon tittar dig i ögonen - 
Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det! 
När hon saknar dig - 
Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta - 
Försvinner aldrig smärtan 
När hon säger att det är över - 
Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten - 
Vill hon att du ska läsa den

Tog den av fanny! sorry, men kunde inte låta bli! :P

Två år!

Hejsan! ja, idag ha det inte hänt så mycket, fick sova till ett och fick fika på sängen av min älskling!
Han va så söt så! :) sen så for jag till kramfors på ett party ( mary kay) för smink och hudprudukter! Riktigt bra grejor! :)

Ja idag firar jag och eddie två år! Två år shit vad tiden går fort, fatta så mycket som har hänt på två år.
Barn, hus , han har jobb, a allt sånt som man kan tänka sig! å jag älskar han än idag, de är så gulligt! :)
min lilla gubbe! hiih!
ja jag vet inte vad mer jag ska skriva! ha ingen fantasi längre... :/
Ne nu ska jag vara social med gubben!


jag och älskling







Puss å kram alla glada!

Texas rum! :P

 det blev riktigt mysigt! :)





Jag är ståt ! :P min prins ha blivit så stor! :)  komentera gärna!

Jaha!

Japp, ha varit och handlat idag så lilleman och vi ha mat på bordet! :P
Sen så skule ja upp på vårdcentralen och prata med en sköterska med dom va lediga nästan alla så ja gav upp!
så ja ska dit om en vecka igen! hmm, aja få väl göra de då! haha, eller inte! ja så jag ha inte gjort så mycket mera än å varit hemma!

Ska gå å röka nu jag! men ha de bra!
Puss å kram

usch..

hejsan, ja ha precisvaknat , eller vi nio typ.. så nu ha man gett lilleman frukost och set att en tand börja titta fram! stackarn va ont de ska göra! :/ hoppas han inte få super ont! Idag händer det inte så mycket, ska väl åka å handla lite mat åt oss och lilleman! han äter för två ibland haha! så söt! Ne ni nu ska ja gå å få nån eld i vespisen, usch va kalt det är! när eddie kom ner så va de 13 g brrrrr... hehe!

Skriver senare! Puss å Kram

Bilderna!









Så vad tycks?? haha! komentera görna! :P

Hejsan!

Hejsan alla glada!
Idag har det inte hänt så mycket! bara tagit de lungt!
Aa lilleman börja få sina tänder, såg det idag, det är något vit som stiker upp. :)
å han är så jobbig, med de kan jag förstå att de gör ont för han , å han tuggar som ett djur på alla leksaker han har och dreglar... :/ 
Ja jag och syrran , eddie skulle åka på gladan och äta gratis mat, å när vi kommer dit så är det inställt!
Faan va se jag vart, inte käka nå mat heller för att man skulle få go maten men inte då! haha!
så nu sitter jag här och skriver och leker med webbkamran! ska lägga in bilder sen! haha! :)
så få ja höra va ni tycker! =)

Nee nu ska ja göra annat!

Pussar å krama

Jaha!

Hej, igen! nu ha eddie gjort klart texas rum! så jävla snyggt!
Ha varit hos angelica och jan-åke och spelat gitarhero vi rocka fett jag och malin! :)
nee nu ska jag vara social! hihi!

Puss å Kram

precis vaknat!

hejsan, japp , jag fick lite sov mmorgon idag, så jah har precis vaknat och lilleman ligger och sove han.. :)
ska kanske åka å spela gitar hero lite. få se hur de bli, ska he in dom sista grejorna i lillemans rum. :) han sov där inatt å han tycket de säkert va mysigt! :P hihi..
Ne ni nu ska jag gå å göra klart lillemans rum! :)

Puss å Kram

Klart!

Hejsan, idag ha ja vatit i kramfors med malin och texas.. va på skolan och hälsa på. de va skojj.. :) sen så for vi och lira gitarhero, faan va nice, de kommer vi oxå att ha onom tio dagar! så det blir att lira gitar hero när det blir den 27, fest fest!
hoppas man är barnledig bara! ;) men de ska nog gå å ordna.. :) nån som vill komma över en sväng? :P
äntligen är dom klar med texas rum, han sover där nu, så man får se hur de går! :) så jävla mysigt! :)

Ne ni nu ska jag gå och sova! så ni få ha de så bra!

Puss å kram

Nästan så!

hej, det har inte hänt så mycket idag!
Bara tage de lungt, sen så kom malin hit, så jag for till henne och spela lite gitar hero. utan texas så de va skönt med lite frihet! Sen kom ja hem och fixa till lite. sen så började kl att bli halv sju så jag skulle se unga mödrar och eddie badade texas. mys. han älskar verkligen att bada! :) sen så fick han lälling och sen fick han gåå sova och somna på engång! han ha börjat sova på mage nu så nu vill han inte sova på rygg längre, :) så snart är vi nästan klar med texas rum, bara taklisterna kvar. sen så få han sova själv i sitt nya rum, kommer bilder sen när vi är klar med möbleringen och allt!
sen ha jag bara suttit här vi datan och surrat på msn! haha! så jag har ganska ont i arslet! haha! =) ska snart gå å sova jag.. ska sitta å surra lite till på msn sen så natti natti!!

Vill göra om min blogg! kan nån hjälpa mig?!?!

Puss å Kram

Bingolotto!

Hej, ha gjort klart de mästa på lillemans rum. det är bara taklisterna kvar! så ska man städa och flytta in massa saker sen så sover nog lillemanen där, redan på tisdag! ska lnäppa bilder så ni får se!
Så jävla snyggt är riktigt nöjd faktiskt..
Ja sen så spelade jag och eddie bingolotto och vann, eddie vann en ny bingolott och jag två svergelotter, nice.. :)
ja så nu e lillebror här och ska kolla på adamsäpple, den är så jävla bra och rolig! haha!
Nu ska  jag kolla runt på allt annat här på internet..

Puss å Kram

Bytt msn!

Hej alla!
Ja jag va tvungen att byta msn! så ni får fråga efter den.
så jäva iritterande att man bli tvungen, men men!
lilleman lligger och sover just nu så jag sitter här och ändrar min hotmail på alla ställen jag har! jätte kul eller inte!
aja , ska fortsätta med de jag häl på med, så jag skriver sen!

Puss å kram

fans jävla skit..

Hej nu ha jag målat klart texas rum, så de e klart! :) hihi..
det har inte hänt så mycket idag. bara varit hemma och MÅLAT! haha!

Sen är det så att det är någon som mixtrat med min msn. jag kommer fan inte in på den, och jag har inte ändra något.
det står att min epostadress inte finns eller att lösen är fel, men det är ju rätt egenom att jag va in loggad idaaaaaaaag..
jag fattar inte vad som e fel.. få väl byta om inte annat, men ja vill fan inte det asså!
aja, ska försöka mig på de igen!!

Kram å bajs..

Fredag den 13.

Är inte min favorit dag, usch, det är verkligen en oturs dag!
Lillebrors skoter har pajat storebrors skoter har oxå pajat. haha.
Sen ha vi kollat på fredag den 13 första filmen, men den va inge bra, sen ha vi alla andra sju filmerna kvar! haha!
malin är här oxå så hon ska sova här. :) ska skräma upp hon lite. haha..
idag ha det inte hänt så mycket, ha bara varit hemma, va över till syrran an sväng , medands eddie städade hemma. :)
så duktig så. :) Texas ha sovit så bra och han har ätit plättar, tre stycken och det tyckte han va gott. :) han ville bara ha mera, hihi mammas lilla prins. :)
Ne ni ska ja kolla på mera film. så jag skriver i morgon..

Pussar och kramar

sov borta!

Hejsan, min blogg ha cp:at sig..
men nu kom ja ut.. :)
jag sov hos angelica i natt med lilleman, det va skönt, sen i morse när vi vakna så gav ja ju lilleman gröt först,
sen så spelade vi lite gitar hero jag och malin, lilleman låg på golvet och lekte. till han blev gnällig, som han varit i några dagar! Hoppas det går över snart.. Men då skulle ju angelica åka iväg så hon tog med sig lileman så han fick sova och träffa en annan bäbis som va en månad idag och han hae tydligen legat och pratat med lillen.. hihi. :) sen så när dom for så lirade vi änu mera gitar hero det va så kul, så nu e man mera haj på medium. hihi.. :)
sen efter ett tag så kom dom hem och och jag gav lilleman mat och sen så åt vi, sen så skulle alla iväg så jag och malin for hit och kolla film men jag tyckte den inte va nå bra så jag gick och diska och plocka undan så det är bara att dammsuga och skura så det är någolunda fint. chevy släpper så mycket hår så det är så stökigt på bara nån timma.. haha! så nu ligger lilleman och sover och jag sitter här och eddie kollar på tv.
Ne ni, nu börja jag bli trött så jag ska gå och sova.. :)

Puss å kram

rummet..

Hejsan..
Vaknade vi halv tio idag! :)n skönt, klev upp och gav lilleman frukost. mumms.. :)
Sen så gick jag över till syrran för att hjälpa henne med tradera. så jag satt där en stund.
skulle hämta skruvdragaren så eddie kunnde göra klart texas rum skönta..
nu ska vi bara spakla sätta upp lister över allt och måla och det bästa Möblera. ska köpa en mini plasma tv så han kan kolla på svampbop när han blir älder! :) cool, man kan spela musik på den oxå! :)
Så nu sitter jag här och drygar på!
 Texas e så gnällig och grinnar hela tiden! vet inte vad det är för fel! :( stackars liten..
A just de, nettan och tyson ska kanske komma över idag, vet inte än, kanske i morgon .
hon hade tvätt tid idag! så hoppas hon hinner! :)

Nee ni, jag skriver mera i kväll!

Puss å kram

hihi

Hej alla glada läsare! :)
Nu ha jag och lillemansovit en stund. :) va så trött så ja passade på när lilleman sov.
Lillebror, eddie & malin kollade väl film eller nå dyrligt! :P hihi
så nu sitter jag här och skriver samtidigt jag bussar med texas.. :)
Eddie ska göra klart lillemans rum.. lägger ut bilder sen när vi är klara med allt.. :)

Frågesport. Nu kan ni ställa vilken fråga ni vill och jag svarar.. :)

Ne ni nu ska jag gå å vara social..

Puss Å Kram

så trött och kallt!

Hej alla, precis vaknat!
ha matat lilleman med gröt och det tycker han om så mycket! :)
så nu ska grabbarna ut och hämta ved så vi ska göra frukost! :)
usch vad kallt det är ute..  få se om man ska gå ut och gå, lilleman e så röd om kinderna så jag få se.. :/ 
Vet inte vad som händer idag, blir väl till och vara hemma om man inte gå ut..  
ne nu ska jag gå å byta på lilleman så dom få hämta ved!

Puss å kram

varnar för känsliga personer. men jag måste berätta..

Hejsan igen! =)
Ja lilleman ville ju inte sova, men eddie fixade de det. haha..
Så jag gick över till syrran en stund och prata lite och sen så kom malin över!
Ja som jag berättat så ha jag varit mycket trött osv, jag fick reda på att jag va gravid.
Jag va i vecka 6 (5+0) om ni undra vilken vecka!
men jag fick missfall i morse ,  jag är 100% säker så tro inge annat!
i morse innan alla hade vaknat så fick jag en konstig känsla,
jag vakna av att jag hade sån jävla kraftig värk kändes som *mensvärk*
men det var ännu värre, går ner och kolla. Blöde som en gris och sen kom det än stor klump!
så jag gick upp till eddie och berättade och han vart ledsen, han som värkligen ville ha en lite till..
så vi får planera längre farm en lite till! Så just nu må jag inge bra alls!
Hoppas ingen tar illa upp att jag skriver! men jag behöver det!
Jag har även pratat med eddie, han är verkigen till hjälp!
Jag älskar han så oerhört mycket! Lilleman och han är allt.
Mina vänner kommer med på ett hörn dom med! :)
Ne lillebror, malin och mitt hjärta sitter och kollar på wanted så jag ska ta och göra de jag med!
Så ni får ha det så bra så skriver jag mer i morgon!

Puss Å  Kram


Sex månader idag!

Halloj..
Idag blir lilleman sex månader, han har blivit så stor och tiden den går så fort!
Det hände en grej i morse som jag inte må så bra av! Så jag fick svar på varför jag varit trött osv.
Men men, inget man kan göra nått åt!
Ne nu ska jag gå och lägga lilleman han är så trött så!

Skriver mera ikväll..

Puss å kram !


Trött!

Hejsan, fick sova länge idag.
hjärtat tog hand om lilleman så jag fick sove, sen kom han up med texas för att han skulle sova lunch.
Det va skönt och mysigt! =)
Är så TRÖTT vet inte vad det är, hoppas att det går över snart!
Ne ni, jag ska ut och gå så jag piggnar till lite kanske..
Skriver mera senare!

Pussar å Kramar

Hihi!





STOPP STOPP STOPP!

innan du klickar bort, måste du skriva någonting om mig.
ni som inte gör det, bryr er inte om mig.
och nu är du också utmanad, lägg in denna text på din blogg också.






Saknar!?!?

Hej igen!
Malin har åkt till angelica och ska sova där för hon ska göra en massa viktiga grejor.
Lillebror for och storebror kom hit och drak kaffe och skottade våran uppfart! å va skönt, nu kan man hämta ved utan att gå i flera meter djup snö. haha..
Ja lilleman ligger och sover, han somna på engång nu när jag lägger han ner, skönt han sover hela natten, ända till kl nio. sen så mysa vi , sen e det dags för gröt för lilleman.. :)
Ska lägga ut lite bilder senare få se vad det blir!

Saknar att vara med mina vänner, anntingen har dom inte tid för dom har fullt upp men allt annat eller så bor dom flera mil härifrån. sen e de ju inte så lätt nu när man har lilleman att bara åka iväg över en helg och bara vara. Dom ska ju ha ork och plats för två.

Zabine, saknar dej stumpan. du är för härlig ! Älskar dej!
Sandra, min barndomskompis. alltid lika glad. saknar dej.
Sabine. rolig tjej..
Jennifer. du är för go du! :)  Älskar dej gumman!
Jessika. Saknar dej och våra små bus. :)
Alla andra ni vet vad ni betyder! saknar er med!

Ne ni, nu ska jag gå å sova!
Puss å kram

så mycket snö..

Hej, det har inte hänt så mycket..
va till angelica igår med malin och spelade gitar hero. fan va kul det är. =)
Idag så ha det inte hänt så mycket. för utom att det har kommit så mycket snö,
det är så mycket snö att det täker ända upp till fönstret, haha. det ser så roligt ut.
Shit va jag längtar till den 23 mars, då blir det kryssning igen, va ju på kryssning i oktober och det var så kul på båten.
Har en biljett över om det är någon som är intresserat av att köpa för en billig peng! :)
Om man kan åka överhuvudtaget... Hmm..
ska komma hit nå folk om dom nu ta sig farm i snön.. haha
vilka dårar.. haha..

skriver mera ikväll.. :)

Puss och kram

Åkte skoter!

Heej, han inte skriva igår.. :/  ha vaknat halv nio varje morgon nu i fem dag, så skönt!
Men det hände inte så mycket, kollade nå skräck filmer med, malin, lillebror, stefan, pontus och hjärtat låg och sov!
Vi kollade på the grudge 3 den va inte kul och se när lillebror och stefan höll på att skrämma oss hela tiden, jävla cpn. haha...
I dag så va vi å bada jag och malin med texas och nettan va oxå med.. Texas verkligen älskar att bada, sen så badade vi bubbelpool det tycker han om. haha, han slog på bubblorna som kom upp. så söt så. hihi
sen så käkade vi nå mackor det va gott.. :) sen så begav vi oss hemåt.
Då va eddies polare här, men han for lika fort typ när vi kom hem! haha!
sen kom lillebror och stefan hit och va här ett tag, sen for stefan iväg och lillebror stannade kvar..
Efter ett tag så kom jan-åke hit med skotern, å jag skulle promt åka, men fy faan va det gick undan
fort fort fort me like.. :D den reste när man tröck på haha sååå kul! :D
så fick ju eddie prov köra skotern, det tyckte han om , han tröck oxå på HAHA!
Vill ha skoter nuuuuuuuuuu.
aja ska vara social nu och kolla på filmen som går på sex:an!

Puss å Kram

Nettan och tayson..

Hejsan..
Det har inte hänt så mycket, väntat på att nettan skulle komma, hon kom vid sex tiden..
Det va skoja, sen så satt jag ju barnvakt åt syrran i två timmar. sen så gick jag hem och hjälpte
eddie att sussa texas, han vart lite rädd för nettan. men det går nu bra! =) hihi..
så nu sitter vi och små pratar.. det är så skoj.. :)
 Nu kom lillebror också med nå grejor till eddie, nått till crossen! hihi!
Nee nu ska jag vara lite social med dom hära! får ha de så bra nu!

Puss å Kram !

Nintendo wii..

Vaknade tidigt idag och igår, orkade inte skriva igår, han inte göra det..
Ja idag när man vaknade så var det 12 grader ner, väldigt kallt.. men de går fort att få upp värmen.. :)
Tur det iaf!
ja idag blir det väl inte så mycket, bara vara hemma.. nettan och tyson kommer väl hit i dag med, men jag vet inte när..
Malin är här och hälsa på, spelade gitar hero i går, fan va vi lirade, haha! hoppas vi också skaffar det längre fram, det är så kul.. haha! men det bli inte x-box 360 utan nintendo wii.. hihi.. :)

Nee jag skriver mera i senare!

Puss å kram


apoteket.

Tja igen.. :)

Har precis ätit korvgryta och potatis.. det va riktigt gott..
sen va vi på bvc och kollade vad det var för utslag han hade på halsen och på rumpan,
det visade sej vara en svampinfektion, bättre de än alergi. hade inte klarat av och he bort djuren!
så nu är det en behandling i några dagar..

ja nu ska jag natta lilleman och sen så kommer jag och skriver mera!!

Puss å kram


Mammas snygging.... ;)han sjunger! haha.. :P

bvc..

Godmiddag..
Vaknade kl halv tio idag, lilleman låg och pratade och rev oss i ryggen. haha..
När vi kommer ner så är det 15,5 grader ner, tur att man ha vespis och kamin ... bli fort varmt.. haha,
Ja jag gav lilleman gröt till frukost, sen sov han en stund, mys..
Vi ska köpa nintendo wii i slutet av månadn, faan va kul! lääääängtar så mycket,
med gitar hero 3 . sååå kul.. :)
Ja vi ska åka på bvc och kolla varför han har utslag på rumpan och på halsen, få se vad dom säger. 
Ja det blir inte så mycket idag, ska bara ta det lungt.. jaja, skriver mer ikväll...

Puss å Kram


Vann pengar! haha

Hej igen..

Vet inte vad det är med texas han e lite dålig i magen, stackare.. hoppas att han bli bra sen. hmm..
Idag åt vi kycklinggryta och ris, faan va det va gott, verkligen älskar kyckling. Bästa jag vet! haha.
Lilleman somna tidigt idag, han e så trött och grinig , han ha varit det i några dagar. hoppas det går över.
Ja sen så spelade vi bingolotto och eddie han som bli så sur om han inte vinner, det va inte mycket men lite iaf, behöver vart enda öre, hade räkningar på en förmögenhet, men iaf 100 kr och nära 250,000 hade 38 kommit så hade man varit lite rik iaf. haha! det är kul om man blir fler som spelar. tråkigt att bara sitta 2 stycken. men men. alla andra ha så mycket annat för sej! haha! vet inte vad som händer i morgon, ska väl ut och gå om det inte är så kallt. hihi..
ja, skulle behöva få ordning på min blogg men jag fatta inget alls av dom hära koderna! jaja, kommer väl det oxå! haha..

Ne ni, nu ska jag kolla på film med älsklingen! Ni får ha det så bra så får ni läsa mera i morgon!

Puss och Kram

mammas bäbis! =)  Han va såå liten här och nu e han så stor! hihi!

Jävla pundare till helvetet!

ja det har inte hänt så mycket, eddie har börjat på texas rum och vi trodde de skulle bli lätt att göra i ordning det, man haha fick vi. jävla pundare som byggt huset och rummen.. dom har bara satt up väv på väggen och papaskivor, vet inte vad fan dom tänker på. inge vätt uppe ihuvudet iaf. vill iaf få ordning , men det blir nog bra till slut iaf.. ha ju fått det väldigt snyggt är hemma ändå. så jag är nöjd, måste till klocke och hämta spånskivor så vi kan börja göra i ordning rummet, han ska få svampbob och nallepuh på väggarna.. hans favoriter! haha..

ikväll så blire väl och ta det lungt. nu ska jag ge lilleman mat för eddie e ju så jävla sur idag! humm..
Skriver mera ikväl..

puss och kram

Namn:
Bor:
Född:
Civilstatus:
Barn:

Alexandra Sundberg
Örnsköldsvik
89·03·25
Gift med Eddie
Texas som föddes 080809 & Bobby som föddes 100709