Hemma bra men borta bäst!

Hejsan! kom hem från kryssningen igår, det va inge roligt att komma hem, men men. ville bara åka tillbaka å åka en gång till ! haha.. Ja vi klev ju på båten den 23 kl fem gick till hytten gjorde i ordning oss, ja, sen gick vi å åt lite mat, sen gick vi till hytten igen hämta pengarna å gick i väg å shopade lite på texfreen, eller hur de stavas. haha.. sen så lämna vi grejorna i hytten å gick till baren i atlantic å drack nå goda drinckar.. satt å surra lite, va vaken till fyra på den natten, sen gick vi å la oss å sov , älskar bara dom dära sängarna på båten.
Sen vi halv åtta så klev vi upp å klädde på oss å gick ner å åt frukost buffe, riktigt gott. sen gick vi till hytten å fixa oss å gick ut på stan i helsingfors.. så snyggt det är där.. vill tillbaka dit. haha.. vi va bara och kolla runt, syrran köpte lördags korv å den e så gooooood.. haha.. till baka på hytten så gjorde vi oss i ordning å allt som ett fruntimmer ska göra, :P vi hade bord bokat så vi va tvungen att skynda oss lite så vi fick äta i lungn å ro.. Riktigt gott de e med buffe. a just de tidigare innan vi gick på stan så fixade syrran så att dom skulle ropa up mej på senen vi halv nio finsk tid, haha jätte pinsamt, a iaf så hade ja glömt bort det å när det väl va dags att gå till atlantic så kom ja på ju att ja skulle få kliva upp på senen. PINSAMT.. sen när de va dags så va ja lite skakis att kliva upp å få prata in för alla som satt där å kollade, men de va fort över, sen fick jag en gratis drink å ja fick ett champain glas ist för en drink å de va riktigt gott.. sen så dansa ja å syrran hela kvällen å hade så jävla rolikt, fick gratis drinkar av nå finnar.. de va så roligt! blir en till båtresa snart igen tro jag.. vill fan till baka dit asså.. haha.. den natten va vi vaken till kl 6 på morgonen. haha.. så trött va ja dan efter.. men de va det värt! å ja ha inge bilder därifrån utan min syster ha de så ja få fixa dom därifrån... plus att ja fyllde år i går å de va de bästa av allt. 20 å gå på boa..  nee nu ska ja natta lillmanen...

skriv om ni undra nått...
tänker tänker tänker...

puss å kram...

elina

"Hejsan! kom hem från kryssningen igår, det va inge roligt att komma hem, men men. ville bara åka tillbaka å åka en gång till" och du har barn? Shit. Och det enda din blogg handlar om att supa. Vissa ska inte ha barn!

2009-03-29 @ 18:17:12
URL: http://elinasnartmamma.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Namn:
Bor:
Född:
Civilstatus:
Barn:

Alexandra Sundberg
Örnsköldsvik
89·03·25
Gift med Eddie
Texas som föddes 080809 & Bobby som föddes 100709